Copy

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Hoera! Het is herfst!
Dat betekent dat je ongestoord je dikke kerstsokken aan kunt trekken (just do it) om je poezelige voetjes warm te houden. Het betekent ook veel warme gezelligheid, vooral na een zeer frisse neus buiten te hebben gehaald. En als je dan eenmaal lekker binnen zit met een kopje warme choco en een extra dekentje, heb je alle tijd om de - alweer - vijftiende Doppie nieuwsbrief te lezen!

Geniet! En ook van de laatste twee maanden van het jaar!

Lieve groet,
Naomi

Sprankelende opdrachten en enthousiaste opdrachtgevers


Het is zo ontzettend gaaf en inspirerend om de grote kleine enthousiaste opdrachtgever te mogen helpen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven en/of blogs. En wellicht kan ik ook iets voor jou betekenen?

De afgelopen tijd ben ik in de pen geklommen voor Buro voor Loopbaancoaching, Klas4klas, Annekedote, en Praktijk Klim. Ook voor mijn 'vaste toffe klanten' Balijepark, Tas Keramiek, Azotod, Thuuz, Woonwinkel Siep en Confetti op Tafel heb ik weer heerlijke schrijfkunsten mogen uitvoeren. Helemaal te gek!

De komende tijd staan het sprankelend maken van webteksten, mailings, nieuwsbrieven, persberichten en blogs voor Handmade by Dena, een verloskundigenpraktijk, een basisschool én een voedingscoach op het Doppie programma. Lekker bezig dus!

MetSabine en Cats Only hebben mij ook gevraagd te helpen en dat doe ik uiteraard met veel liefde en plezier. Zin in!

(tromgeroffel)

En ja, dan is er nog iets. Iets waar ik ongelooflijk blij (lees: instant big smile die er niet af te beitelen is) mee ben en waar ik even stil van werd toen het mij werd gevraagd. Doppie en ik hebben een giga geweldig aanbod (type: offer you can't refuse) gekregen bij mijn vrienden van Juf & Meester. Over twee weken ga ik met de redactie om de tafel en dan zullen we de puntjes op de 'i' zetten. Want net als Don Corleone kan ik dit niet weigeren. Zou jij ook niet doen, toch?

Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil! #happytohelp. Voor mij is het belangrijk dat ik affiniteit heb. Met het bedrijf, de personen, de producten. Ik wil me volledig kunnen plaatsen in de opdrachtgevers. Ik wil weten waar hun passie vandaan komt. Wat ze drijft. Wat hun kracht is. Want op deze manier kan ik die sprankelende tekst schrijven.
 
Heb jij ook een sprankelende tekstopdracht voor mij? Mail me!
Het Doppie Netwerk

Druk druk druk druk druk druk druk. En met die superopdracht krijg ik het nog drukker. Doppie heeft dus hulp nodig en daarom heb ik het zogenaamde Doppie Netwerk opgericht. 

Een netwerk vol toffe tekstschrijvers die net als ik teksten een sprankelend sausje geven. Die graag met woordgrapjes en alliteratie werken. Die zich goed kunnen inleven in de klant. En – heel belangrijk – die affiniteit met het onderwerp hebben. Je hoeft niet van flamingo’s en roze glitters te houden hoor….maar wel van lekkerbekkende en grammaticaal correcte teksten. 

Kijk, opdrachten voor de langere termijn kan ik wat makkelijker inplannen. Ik wil je dus ook dolgraag (blijven) helpen! Maar voor opdrachten van ‘kun-je-dit-even-voor-me-doen-het-liefst-gisteren-dan-vandaag’ aard heb ik helaas iets minder tijd. Hoe graag ik het ook zou willen. 

Ben of ken jij iemand die in het Doppie Netwerk zou willen? Iemand die ik kan aanraden bij een enthousiaste ondernemer wanneer ik weinig tijd heb?
Geef me dan een seintje: naomi@tekstbureaudoppie.nl

Sharing = caring

Wil je toch liever dat ík voor jou schrijf? Dan citeer ik Limburgs leukste band: ’t is een kwestie van geduld…
En als jij dat geduld hebt, dan ben ik jouw man/vrouw! Dan ben ik jouw Doppie!

Aanmelden voor het Doppie Netwerk doe je hier!
In the spotlights

Ze is een topper. Een creatieveling én een regelrechte schat. Ik heb het natuurlijk over Annie van Confetti op Tafel! Deze duizendpoot is dol op knutselen - en dat kan ze ook erg goed - en organiseert geweldige, leerzame en uitdagende knutselkinderfeestjes en creatieve workshops in Stolwijk en omgeving. Ook verkoopt ze de allerleukste knutselmaterialen in haar vrolijke webshop. Maak dus snel kennis met Confetti op Tafel - ideaal voor al je Sintcadeautjes - en laat je verrassen!
 
Lekker shoppen bij Confetti op Tafel? Klik hier!
Doppie Deals

Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer - elke maand een Doppie Deal ©. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van je tekst. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! #happytohelp
De Doppie Deals vind je hier!
Column Juf & Meester

Het eerste blok in groep 3 zit er alweer op. Mijn lieve leerlingen moesten even wennen aan het 'minder-spelen-meer-werken-regime' en dat resulteerde in een 'strenge' column. 
Lees hier mijn column!
Tekst met Taart

Wat was de vierde editie van Tekst met Taart weer een feestje! Samen met Eefje en Anneke heb ik zestien enthousiaste ondernemers mogen helpen. 

Wendy van Cats-Only was er ook bij en paste thuis gelijk alle tips toe. Dat resulteerde in een prachtig blog!
Lees hier de blog over Tekst met Taart!
Doppie agenda

De Doppie agenda is even leeg. En dat is ook wel fijn!
 
Blijf op de hoogte van Doppie!
Klassepret

Het is weer lachen, gieren, brullen met mijn 25 (b)engeltjes. 

Leerlinge: ‘Juf? Heb jij ook make-up?’
‘Ja. Hoezo?’
Leerlinge: ‘Mijn moeder ook. En oma ook. Ze hebben wel 3 zakken vol. Met tubes lippenstift en dat spul voor je ogen. Veel hè?’
‘Dat is wel heel erg veel. Waarom hebben ze zoveel nodig?’
Leerlinge: ‘Nou, dat is simpel. Anders zien ze er niet uit.’
 
Meer klassepret vind je hier!
Quote of the day

Volg je hart, want dat klopt altijd. Hoe heerlijk is het om lekker af te sluiten met een cliché. Olé.
Meer mooie quotes vind je hier!
Dank je wel voor het lezen van alweer mijn vijftiende nieuwsbrief!
Geniet altijd met volle teugen en zorg goed voor jezelf!

Lieve groet,
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
Sprankelende teksthulp nodig? Neem contact met me op!
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2016 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp