Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

De VAKANTIEMODUS IS AAN en dat betekent de komende twee weken genieten, luieren, lezen, leuke dingen doen, inspiratie opdoen en tussen de bedrijven door nog wat sprankelende teksten schrijven. Ik heb er zin in!

Maak er wat moois van,
Naomi
Column Juf Magazine
 

Leve de juffen en meesters. Hoera! Hoera! Hoera! Grabbelen, sjoelen, photoboothen en verwend worden met foute flamingospulletjes: het juffen- en meestersfeest in combinatie met de Koningsspelen was in één woord geweldig. Net als voorgaande jaren overigens. Vandaar mijn koninklijke column Oranje Boven voor Juf Malmberg

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen helpen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil! #happytohelp. Voor mij is het belangrijk dat ik affiniteit met de onderneming heb. Ik wil me volledig kunnen plaatsen in de opdrachtgevers. Ik wil weten waar hun passie vandaan komt. Wat hen drijft. Wat hun kracht is. Zo kom ik namelijk tot die sprankelende tekst.

De afgelopen tijd heb ik met heel veel liefde persberichten, nieuwsbrieven, webteksten en teksten voor uitnodigingen geschreven, evenals blogs gefinetuned voor Maximaal GenietenRestaurant Balijepark, Julia Peine Deutsch Coach, symposium Van Binnen Weet je Alles en de toffe webwinkels Hippe Freubels en Thuuz. Stuk voor stuk diverse en enthousiaste opdrachtgevers, waar ik met veel plezier voor aan de slag ben gegaan.

De komende tijd zal ik aan de slag gaan met een aantal zeer leuke opdrachten: ik ben gevraagd om verloskundigenpraktijk Vita Nova, kleinschalig wellnesscenter De Elvenhoeve, webshop Dierenpracht, stichting Startup4Kids te mogen helpen met mailings en persberichten. En daar heb ik uiteraard heel veel zin in!

Ook zal ik een bijdrage leveren aan Shops with Lovedé plek waar je alle Shops, Blogs & Online Businesses vindt met ‘just that little something extra’…., en slaan Mariska Hoffland en ik wederom de handen ineen voor een sprankelende samenwerking. Gaaf toch?

Last but not least: over iets meer dan een maand is het alweer tijd voor Tekst met Taart 3.0! Een zeer smakelijke tekstproeverij op zaterdag 28 mei hier bij mij in De Meern aan de grote keukentafel in onze gepimpte keuken. Deze keer willen we de groep in tweeën delen: webshops en dienstverleners/bloggers. Zo hopen Eefje en ik jullie nog specifieker van dienst te kunnen zijn.
Dus zin in een ochtend/middag vol persoonlijke schrijftips, storytelling- en tekstadvies, smullend lekkere taart, een om je vingers bij af te likken lunch én een goodiebag voor mee naar huis? Schrijf je dan hier in.

#klassepret

Het is weer lachen, gieren, brullen en soms ook ontroerd raken in #groep5a. De leukste, mooiste en meest hilarische uitspraken verzamel ik en deel ik via mijn website en social media.

Een goed gesprek
Leerlinge 1: 'Hai juf!'
'Dag dames!'
Leerlinge 2: 'Wij komen even onze make-up laten zien.'
'Ziet er prachtig uit!'
Leerlinge 3: 'We hebben ook heel veel 1 aprilgrappen met juf Mieske uitgehaald!'
(Ze vertellen over de grappen en grollen)
'Wat zijn jullie toch ondeugend!'
Leerlinge 2: 'Maar ben je nu vrij vandaag, juf?'
'Nee, ik ben aan het schrijven.'
Leerlinge 1: 'Oh ja, het script.'
'Nee, de column.'
Leerlinge 3: 'Schrijf je weer over ons?'
'Jazeker! Maar ik ben een beetje te laat met inleveren.'
Leerlinge 2: 'Krijg je dan ook op je donder?'
'Hoezo?'
Leerlinge 2: 'Nou, als wij ons huiswerk te laat inleveren, vind je dat ook niet leuk!'
'Haha dat is waar. En als ik 'm te laat inlever, krijg ik geen centjes.'
Leerlinge 1: 'Maar je krijgt toch geld van je juf zijn?'
Leerlinge 2: 'Maar dat zal niet zoveel zijn, denk ik.'
'Dat klopt.'
Leerlinge 3: 'Piet Roberto verdient toch veel geld? Sinterklaas betaalt denk ik wel goed.'
'Ja, Piet Roberto krijgt een mooi pensioen van chocolademunten!'
(Leerlinge 1 & 2 moeten lachen, leerlinge 3 kijkt me niet-begrijpend aan)
'Maar over chocola gesproken. Ik heb nog een paaseitje voor jullie. Dan ga ik daarna verder!'
Leerlinge 1: 'Yes!'
'Nou dames, bedankt voor dit bezoek, gezellig spelen, fijn weekend en tot maandag!'
Leerlinge 1&2: 'Dank je wel! Fijn weekend, juf!'
Leerlinge 3: Dag lieve juf en de groetjes aan Piet Roberto!'

En voor je dagelijkse dosis #klassepret, moet je hier wezen.

In the spotlights: Maximaal Genieten
 

Prik je ook een vorkje mee op Maximaal Genieten? Het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern? Het derde weekend van mei wordt het Maximapark omgetoverd tot een heus foodies paradise, waar mobiele cateraars en lokale ondernemers de allerlekkerste hapjes en drankjes serveren. En daar moet je bij zijn! Drie dagen lang good food, muziek, activiteiten voor de kids, goede doelen, beleving, verbinding en heul veul gezelligheid tussen jong en oud. Het is een regelrechte eer om Emile en Gio te mogen helpen met het letterlijk lekkerbekkend maken van de teksten voor de website, persberichten en uitnodigingen. Maximaal Genieten pur sang. Dus blok je agenda, trommel je familie en vrienden op en gaan met die banaan. Ik zie je graag op 20-21-22 mei! Voor meer info: Maximaal Genieten

Doppie Deals ©  2016


Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer - elke maand een Doppie Deal ©. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, social media content, persberichten of blogs voor een sprankelende prijs. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! #happytohelp


april - de komende zeven dagen kun jij deze deal nog sluiten
- social media teksten 
Hulp nodig bij het schrijven van de social media content? Doppie to the rescue! Samen plannen we een hele rits sprankelende berichten. Voor één of meerdere dagdelen, drie volle dagen, een week, twee weken of zelfs een maand. Wat jij wilt! En de prijs? Die bepalen we samen. In goed overleg!

mei
- een sprankelende ‘over mij’ – pagina voor 50,- excl. BTW
In mei pakken we de pagina ‘over mij’ aan. En het is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je een geweldige onderneming hebt! Maar wat vertel je nu over jezelf? Wat schrijf je op de ‘over mij’ of de ‘over ons’-pagina? Ik help je daar graag bij: dat varkentje zullen we samen wassen. En heb je al een tekst die je wilt laten corrigeren of redigeren? Dan betaal je slechts 35,- excl. BTW. Deal?

Oeh lala...het hele jaar een Doppie Deal ©
1x persbericht schrijven voor 50,- excl. BTW
Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders spicier, beetje over the edge? Of een stukje voor in de lokale krant of op een online platform? Bij Doppie ben je aan het goede adres!

Tot de volgende keer!
 
Dank voor het lezen van al dit sprankelend nieuws. Ik vind het zo ontzettend leuk dat je de tijd en moeite neemt om even in Doppies wereld te duiken. Dat doet me goed.
Vanuit mijn luie stoel onder de neppalmboom en mijn opblaasbare flamingo die sneu in een teiltje met water dobbert, wens ik jullie een fijne meivakantie toe. Geniet, doe iets waar je blij van wordt en laat je inspireren.
Tot snel!

Lieve groet,
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Doppie Agenda
 
vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
Maximaal Genieten - het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern

zaterdag 28 mei 
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' -  schrijf je hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies en #taart! In De Meern! 

zaterdag 29 oktober
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' - schrijf je vanaf 1 oktober hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies en #taart! In De Meern! Alvast een plekje reserveren? Mail dan naar tekstmettaart@gmail.com of geef je alvast op via het event.
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp