Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Daar is Doppie weer. Met de vijfde nieuwsbrief! En deze staat boordevol sprankelend nieuws, waar je gewoon blij van wordt. Althans, dat hoop ik! Dus trek je terug met een kopje thee en geniet.

Veel leesplezier toegewenst!

Lieve groet,
Naomi
 
Column Juf Magazine
 

Mijn tweede column voor Juf Magazine staat online! Gaat het bij jullie al jeuken? Lees snel het verhaal over de Kriebelbeestjes.

Ook voor MAAK Magazine mocht ik een column schrijven. En wel over mijn liefde voor tape. Masking tape! En hoe leuk? De dames hebben van mijn slotzin 'tape it or leave it' een quotekaart gemaakt. Te koop in hun shop! Geweldig toch?
 

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen ondersteunen met het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil en daar help ik je graag bij.

Momenteel ben ik druk bezig met de smakelijk voorbereidingen voor Tekst met Taart, het bloggen voor Jouwaanbieding en het schrijven van de nieuwsbrieven voor Restaurant Balijepark. Ook heb ik nog een aantal fonkelnieuwe opdrachtgevers erbij, maar daarover meer in een volgende nieuwsbrief.

Oh ja...er is nog iets heel gaafs op het Doppiepad gekomen. Gwen van de Webshop Academy heeft mij gevraagd of ik mee wil helpen met de 'Van klant naar groepie challenge - the sequel'. Als expert/hoofd/ervaringsdeskundige op het gebied van persberichten ga ik de (startende) webwinkelier helpen. Hoe leuk is dat! En mijn taartpartner in crime Eefje van Ideefje doet ook mee! Dat wordt één groot feest!

PS De voorbereidingen voor het Feel good Shop Event  zijn ook van start gegaan. En ja hoor, Doppie is weer van de partij. Super toch? Word ik blij van! Noteer vast in de agenda's: 11 en 12 maart 2016 Noordkade Veghel! Ik heb er nu al zin in!
 

Tekst met Taart
 

De sprankelende samenwerking met Eefje van Ideefje is nog steeds feit. En de inschrijvingen voor onze tekstproeverij bleven maar binnen stromen. Geweldig toch!

Schuif je ook aan voor Tekst met Taart? Op zaterdag 10 oktober vindt de eerste editie - no cure no pay - plaats. Bij mij thuis. Gezellig hè? En daar hebben wij ongelooflijk veel zin in! Schrijf je in - er zijn nog maar drie plekken (!!) - via tekstmettaart@gmail.com of via het event op de FB page van Tekst met Taart. Daar vind je trouwens nog véél meer informatie. Ook op Twitter en Instagram zijn we te volgen. Voor je dagelijkse inspirerende portie Tekst met Taart. Om te smullen zo lekker. Tekst met Taart dus. Zaterdag 10 oktober hier bij mij in De Meern! 
Enne... mocht je er helaas niet bij kunnen zijn, niet getreurd. Eefje en ik zijn al bezig met deel 2 van Tekst met Taart! Hoera!
 

#klassepret
 

De eerste weken in groep 5a zitten er weer op. En als ik niet word getrakteerd op een aantal hilarische of ontroerende uitspraken, dan krijg ik wel een fabulous flamingo item cadeau! Really love my teaching job!

druk druk druk druk druk
Moeder: ‘En heeft de juf de taaltoets nagekeken?’
Leerlinge: ‘Nee, de juf heeft ook een eigen leven!’

moeilijke taak
Leerling: ‘Juf, wie mogen dit jaar de kleuters vangen?’

hip voor nop
Leerlinge: ‘Hee juf! Die broek heeft mijn moeder ook!’

En deze durf ik bijna niet te plaatsen, maar ik doe het toch...

huisdierenkwartet
Leerlinge: ‘Juf, heb jij ook een kale poes?’
 
Meer #klassepret nodig? Klik dan hier.

In the spotlights
 

Met deze kanjer kan ik lezen en schrijven. Het is dan ook niet zo gek dat we elkaar op school hebben ontmoet. In groep 3 en in groep 5 mocht ik haar zoontje lesgeven en is ze ook mijn groepsmoeder geweest. Ik geloof dat wij het ideale voorbeeld zijn van 'zakelijke en privé' gescheiden houden. Nou ja, in ons geval 'school en zakelijk'. Dames en heren, mag ik jullie voorstellen aan Mariska Hoffland? Websites, huisstijlen, visitekaartjes, logo's, flyers, advertenties...Mariska ontwerpt met hart en ziel. En die passie zie je terug in haar werk. Wat ben ik blij dat haar naam mag linken aan Doppie. Voor mijn bedrijf heeft ze 'the whole shebang' ontworpen en daar krijg ik nog steeds zulke leuke reacties op. Echt te gek! En het mooie is, Mariska en ik weten elkaar steeds te vinden. Zij stuurt klanten naar mij en ik stuur potentiële opdrachtgevers naar haar. Helemaal leuk! Dus als je nog een goede designer zoekt, check dan snel op Mariskahoffland.nl!

Vergeet ik het bijna; Mariska heeft ook de drie nieuwe Doppie Originals vormgegeven. In de volgende editie besteed ik daar uitgebreid aandacht aan. En kun je kans maken op dit sprankelende setje! Nog even geduld a.u.b. :-)
 

Tot de volgende keer!
 
Mag ik je danken voor het lezen van dit sprankelende nieuws? Ik vind het echt ontzettend leuk en lief dat je de tijd en moeite neemt om de Doppie nieuwsbrief te lezen!

Graag tot een volgende keer!

lieve groet
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs - uiteraard met een sprankeling - ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp