Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

The summer is magic en terwijl het kwik blijft stijgen, zoek jij de schaduw op met de derde Doppie nieuwsbrief. Hopelijk zorgt dit voor enige verkoeling ;-)

Veel plezier met het lezen van dit sprankelende nieuws!

Lieve groet,
Naomi
 
Column Juf Magazine
 

Er is een droom uitgekomen. Eerlijk waar. Ik ben gevraagd - ja, je leest het goed gevráágd - om te schrijven voor Juf Malmberg. Per jaar twaalf columns - twee printed en tien voor het online magazine - over mijn (be)leven(issen) als juf.  De eerste column verschijnt eind augustus online en in november kunnen alle leerkrachten in ons land de papieren versie lezen. Is het niet geweldig? Ik sta echt te stuiteren van geluk!
 

Enthousiaste opdrachtgevers
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen helpen met het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil en daar help ik je graag bij.

De afgelopen tijd heb ik met veel liefde en plezier gewerkt aan de webteksten voor Dutch Hydroponic Solutions en de content voor het Joepspel. Ook blog ik nog steeds met liefde en plezier voor Jouwaanbieding en heb ik voor Streekvol een heuse column voor hun Streekkrant mogen schrijven!

En ja, wat staat er allemaal op de planning? Zojuist heb ik een prachtopdracht binnengesleept: ik ga Restaurant Balijepark helpen met het schrijven van de nieuwsbrief, persberichten en stukjes voor op de website. Heerlijk toch? Ik - een foodiefan die wekelijks een #kookboekenchallenge aangaat - ben in de culinaire zevende hemel. Want lieve lezers, als je ergens geweldig wilt gaan eten...dan raad ik je dit restaurant aan! Ook ga ik voor ITR-automatisering de webteksten herschrijven en tot slot ga ik met Eefje van Ideefje (zij is ook van Het Zijstraatje = webshoptip) een sprankelende samenwerking aan. Daar heb ik uiteraard ongelooflijk veel zin in!
 

#klassepret
 

Het schooljaar is bijna ten einde en dus zal ik toch echt afscheid moeten nemen van mijn lieve en fantastische groep 5a. Ik ga mijn kanjers enorm missen. Daarom nog een paar heerlijke uitspraken van ze.

woordenschat
‘Wie weet wat pils is?’
Leerlinge: ‘Dat is toch iets met vitamientjes?’

Tour de France
‘Hoe heten die oranje dingen op je trappers?’
Leerling: ‘Zonnepanelen!’

Met groep 7 in de Efteling: verdwaald in het sprookjesbos
Leerling 1: ‘Je moet ook nooit vrouwen voorop laten lopen!’
Leerling 2: ‘Ja. Mijn vader zegt dat je nooit aan vrouwen moet beginnen!’

huwelijkse voorwaarden
Leerlinge: ‘Juf! Heb je nog steeds dezelfde fiets?’
‘Ja. Ik heb helaas geen geld voor een nieuwe!’
Leerlinge: ‘Maar je bent toch getrouwd?’
‘Ja. Hoezo?’
Leerlinge: ‘Nou, dan betaalt je man toch alles voor je?’
 
Meer #klassepret nodig? Klik dan hier.

In the spotlights
 
Deze keer zet ik mijn aller-allereerste opdrachtgever in de spotlights. Wij begonnen tegelijk met onze onderneming en gaven er allebei - oké, zij letterlijk net iets meer dan ik - onze eigen draai aan. Mag ik jullie kennis laten maken met Tas Trendy Keramiek - dé hipste pottenbakkerij van heel Nederland? Cadeautjes, kerstpakketten, relatiegeschenken, kinderfeestjes, workshops, cursussen voor jong en oud...Natasja Schrijvers draait haar hand er niet voor om. Onze samenwerking draait ook als een tierelier. Neem eens een kijkje op haar website. Fan-TAS-tisch toch?
En aangezien Heel Holland Pottenbakt, heeft Editie NL (RTL4) een item gedraaid in het atelier van Natasja, waarin ik ook acte de présence heb gegeven. Klik hier voor het filmpje.
 
Tot de volgende keer!
 
Mag ik je danken voor het lezen van dit sprankelende nieuws? Ik vind het echt ontzettend leuk en lief dat je de tijd en moeite neemt om in de wereld van Doppie te duiken.

Graag tot een volgende keer en een geweldige zomer toegewenst,

lieve groet
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs - uiteraard met een sprankeling - ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp