Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Ho ho ho...het is kerstvakantie voor Doppie. En dat betekent twee weken geen #klassepret, maar genieten van andere dingetjes. Even tot rust komen ook, want de afgelopen tijd was hectisch met een grote H. Geweldige leuke opdrachten en projecten, bijzondere ontmoetingen en samenwerkingen, een column, een vaste blog, van fulltime naar parttime juf... Doppie gaat goed: ik ben een dankbaar en gezegend mens.
Met deze laatste nieuwsbrief van 2015 blik ik dus ook terug op een voor mij sprankelend jaar. Met jullie als trouw publiek/groupies/fans ;-) en daar ben ik nog steeds blij mee. Veel plezier trouwens met deze nieuwsbrief. Vlij jezelf gezellig neer bij de kerstboom, kopje thee erbij, chocoladekransje (of twee - gewoon omdat het mag) en genieten maar. Doe ik namelijk ook.


Lieve groet,
Naomi
 
Column Juf Magazine
 

Het is eigenlijk gek te beseffen dat heel onderwijzend Nederland jouw verhaal leest. Maar de reacties zijn geweldig, overweldigend zelfs en daar word ik heel blij van. Ik vind het een hele eer om een column voor Juf Malmberg te mogen schrijven. Er is echt een droom uitgekomen. En, ook niet geheel onbelangrijk: volgens de redactie zetten we deze sprankelende samenwerking volgend jaar lekker voort #blijmee. That's the ultimate jinglebell rock!
Mijn vierde epistel staat inmiddels online. Benieuwd hoe een juf omgaat met kerststress? Je leest het hier.
 

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen ondersteunen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil en daar help ik je graag bij.

De laatste weken heb ik het wat rustiger aan gedaan. En dat mag. Met veel plezier heb ik naast de column voor Juf Malmberg, een persbericht voor Woonwinkel Siep geschreven en voor Jouwaanbieding weer een bundel blogs. Volgend jaar mag ik voor dit gave bedrijf ook over films, televisie en uitjes gaan bloggen. En dat is helemaal Doppies ding!
De komende tijd gaan Eefje van Ideefje en ik ons weer grondig voorbereiden op de tweede editie van Tekst met Taart. Wisten jullie al dat je met Eefje het verschil kunt maken? Vanaf januari 2016 gaat zij met jou en je bedrijf aan de slag inzake je droom, je plan, je idee, concept, verhaal of succes. Ben jij die sprankelende ondernemer die ook daadwerkelijk het verschil wil maken? Ga dan samen met Eefje de uitdaging aan!
Ook staat er een sprankelende samenwerking met Chital en Sien&Co op de planning en heeft Gwen van de Webshop Academy mij weer gevraagd om als expert op te treden in de volgende sequel. Hartstikke leuk toch? Tot slot werk ik aan een juweeltje van een opdracht. Een summum voor een lekkerbek als ik. En ik wil jullie daar alles over vertellen, maar het moet nog even stil worden gehouden. Flauw hè? Ik weet het. Maar de volgende editie barst ik los. Erewoord. 

Om trouwens in het kerstkader te blijven: vanaf nu kun je mij ook recenseren. Met sterren. Op Facebook welteverstaan. Een soort Ranking the Stars, maar dan met Doppie. Ik zou het heel leuk vinden als je mij zou willen beoordelen. En een ieniemienie tekstje met waarom je die bolvormige hemellichamen aan mij toekent. Ga dus snel naar de reviewpagina en sla je sterrenslag! Alvast dank je wel!

#klassepret
 

Met mijn lieve leerlingen heb ik de meest hilarische en ontroerende gesprekken. Het is zo raar om na de vakantie als parttimer aan de slag te gaan. Een beslissing die ik eind vorig schooljaar heb genomen. Weliswaar een weloverwogen keuze, maar een juiste keuze. Ik krijg met Doppie zoveel mooie kansen, die ik niet wil laten schieten. Daarbij vind ik ook dat je jezelf moet blijven uitdagen en ontwikkelen. Dus vanaf 4 januari sta ik op maandag, dinsdag en woensdag aan het roer in groep 5a en zwaait juf Mieske op de overige dagen de scepter. En in deze samenwerking heb ik ongelooflijk veel zin! Enne...geen paniek - All I want for Christmas is #klassepret en dat gaat dus gewoon door in het nieuwe jaar. 

midden in de winternacht
Leerling (wijst hoogst verontwaardigd naar een andere leerling): ‘Juf, hij zingt dat de Hema opengaat!’

goddelijke boodschap
Leerling: ‘Juf, mijn vader vindt jou een engel!’

kerstboom versieren
Leerlinge: 'Juf, de dop moet er nog op!'

Nog meer #klassepret nodig? Klik dan hier.

In the spotlights
 

Maakte deze twitterende boksdiva voorheen furore als "InkiePinkiePoef", nu steelt ze de show met haar tweede alter ego "En dan blog wat". Schrijven is haar tweede natuur #schrijvenkreng en dat is maar al te goed te merken aan haar hysterische/hilarische, kritische en immer optimistische blog op Regio Leidsche Rijn en column in Eigen LR Magazine. Of het nu gaat over een hockeyende Barry Atsma of over lekkere underground taartevents. Of het nu gaat over chocoladeprinsen of zeldzame boerderijdieren. Deze dame schrijft met ongelooflijk veel enthousiasme over alles wat haar bezighoudt, waaronder het wel en wee hier in de Vinex. En ja, ondergetekende is groot fan. Ik verwacht binnen nu en twee jaar een bundeling van deze verhalen, een signeersessie en een persfeest in KeyWest #datuhetevenweet. En daarom staat zij in de spotlights. Mag ik een groot applaus voor mijn twitterdiner- Strandfestival, Wham's Last Christmas en Sneaperspartner in crime: miss Ingrid Koppelaar! (applaus)
Nu zullen jullie wel heel heel heel erg benieuwd zijn naar haar werk. Snel doorklikken dus; je leest het hier. Veel plezier!

 

Een sprankelend 2016
 

...met de Doppie Deals © !
 

Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, persberichten of blogs voor een sprankelende prijs. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! Happy to help!

januari
1x nieuwsbrief corrigeren voor 10,- excl. BTW maar/en 6x nieuwsbrief corrigeren voor 50,- excl. BTW
Een lekker bekkende, grammaticaal correcte en sprankelende nieuwsbrief? Ik help je graag!

februari (vers van de pers)
1x spellingcheck website voor 75,- excl. BTW
Is spelling voor jou een ware kwelling? Dat is dan nu verleden tijd! Met de spellingcheck loop ik jouw site van voor naar achter, van boven naar onder, van links naar rechts na en corrigeer ik al jouw webteksten met liefde en plezier.

Oeh lala...het hele jaar een Doppie Deal ©
1x persbericht schrijven voor 50,- excl. BTW
Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders spicier, beetje over the edge? Bij Doppie ben je aan het goede adres.

Tot de volgende keer!
 
Dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief. En ik heb het al vaker gezegd: ik waardeer het ontzettend. Hopelijk mag ik je in het nieuwe jaar nog steeds verblijden met sprankelend nieuws. Ik wens je een fijne en sfeervolle kerst toe en een schitterend, stralend, knallend en gelukkig 2016. Geniet!

lieve groet
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Doppie Agenda
 
zaterdag 13 februari
Tekst met Taart - schrijf je hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips en #tekstadvies

vrijdag 11 en zaterdag 12 maart
Feel good & Shop Event - tot 1 januari zijn de tickets maar liefst 5 euro! Ideaal kerstcadeautje toch? Je shopt ze hier.

vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
"het geheime 'lekkere' event waarover ik later meer mag vertellen..."
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp