Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Leuk dat je (nog steeds) geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Tekstbureau Doppie! Deze keer vertel ik wat over een aantal sprankelende opdrachten, laat ik je weer lachen om mijn leerlingen, breng ik verslag uit van het Feel good & Shop Event, zet ik een creatieve onderneming in de spotlights en deel ik - last but not least - een geheimpje. 

Veel plezier met het lezen van dit sprankelende nieuws!

Lieve groet,
Naomi
 
Enthousiaste opdrachtgevers
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen helpen met het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil. Welkom bij Tekstbureau Doppie!

De afgelopen tijd heb ik met veel liefde gewerkt aan de webteksten voor verloskundigenpraktijk Vita Nova en heb ik weer een aantal blogs voor Jouwaanbieding en een flitsende promotekst voor Bus van Zus geschreven. Ook zal ik voor Sine Technical Events de website gaan redigeren en zullen Mariska Hoffland en ik tot slot weer samenwerken wat een aantal sprankelende projecten betreft. Genoeg te doen dus de komende tijd. Wordt vervolgd...

PS Hebben jullie al eens gekoekeloerd op de websites van deze enthousiaste opdrachtgevers: Streekvol en Tas Trendy Keramiek? Doen hoor! Voor deze kanjers ga ik trouwens binnenkort weer lekker aan de slag. En daar heb ik nu al zin in!

Klassepret
 

Wat gaat het schooljaar toch hard! Over een kleine drie maanden neem ik alweer afscheid van mijn geweldige groep 5a. Een superclub waarvan ik veel energie en inspiratie krijg. Love my teaching job! Vandaag had ik een geweldig juffenfeest. Ik ben ongelooflijk verwend door de kinderen en moest bijna een traantje laten, bij het zien van het prachtige fotoalbum wat ik van de klas kreeg. Wauw! Echt heel waardevol.

Wist je dat ik met mijn blog #klassepret in een publicatie van Opvoeding en Onderwijs sta? Daar ben ik stiekem best wel een beetje trots op. Mijn tweet over de hilarische en ontroerende uitspraken van mijn leerlingen is opgepikt door de auteur van dit online magazine. En zo gaat het balletje rollen...
Klik hier om naar de desbetreffende pagina te gaan! Oh ja, je moet wel even naar beneden scrollen ;-)

De volgende uitspraken wil ik graag met je delen!

toy boy  (2015)
(ik vertel dat Rob zondag zijn 30e verjaardag viert)
Leerling 1: ‘Juf! Maar dan ben jij ouder dan Rob!’
‘Dat klopt!’
Leerling 2: ‘Dat heet toch een cowboy?’
‘Nou, eigenlijk heet dat een toyboy.’…
Leerling 3: ‘Een toyboy? Maar dat betekent…speelgoedjongen!’
Leerling 4: ‘Ja! Dan kan de juf elke dag lekker spelen met Rob!’

Paaskonijn
(tijdens de knutselles)
Leerling: ‘Weet je hoe mijn haas heet!’
‘Vertel!’
Leerling: ‘André!’
‘André?…’
Leerling: ‘Ja! André Hazes!’

Wil je meer uitspraken van mijn lieve leerlingen lezen? Ga dan snel naar #klassepret.
Trouwens, ik verzamel voortaan ook opmerkelijke quotes van mijn dierbare collega's. Zoals onderstaande...

zomertijd
Collega: ‘Joh, is het soms 1 april vandaag?’
‘Nee! Het is 30 maart. Hoezo?’
Collega:’Nou, al die klokken staan verkeerd! Een uur te vroeg!’
 

Feel good & Shop Event
 

De eerste lentedagen van 2015 waren één groot feest voor de (web)shop-a-holic. Wat was het een waanzinnig feel good & shop event!  Lees hier mijn blog over dit shopwalhalla.
Ik heb met volle teugen en een grote, zachte 'G' genoten en neem mijn petje af voor de initiatiefneemsters.
Het succes was zo overweldigend dat de data voor de tweede editie al zijn geprikt. Zet 12 en 13 maart 2016 maar alvast in de agenda. Ambassadeur en shoppingqueen Doppie geeft wederom acte de présence!

Op dit event heb ik trouwens kennisgemaakt met een boel enthousiaste en inspirerende webwinkeliers. Echt heel leuk! Met Eefje Verhagen van Ideefje en het Zijstraatje was het zo gezellig, dat er een spontane en sprankelende samenwerking is ontstaan. Daarover vertel ik je binnenkort meer!
 

In the spotlight
 
In elke nieuwsbrief wil ik een leuk en hip bedrijfje in de spotlights zetten. Eentje waar ik vrolijk van word en jij dus hopelijk ook. De primeur is voor mijn lieve en creatieve collega Mieske, die bij veel mensen een grote glimlach op het gezicht tovert met haar prachtige illustraties.
Ga snel naar de site van Mieske.nl Illustraties of like de Facebookpagina.
 
Pretty Little Liars
 

Mijn hitserie van dit moment is Pretty Little Liars. Vier vriendinnen, of eigenlijk vijf, in het fictieve stadje Rosewood zijn verstrikt in webjes van intriges en leugens. Het bewaren van al die geheimen zorgt voor onderling wantrouwen en het vertrouwen van de verkeerde. Heerlijk. I love it.

Nu heb ik ook een soort van geheim. Eentje om ongelooflijk trots op te zijn. Eentje die pas begin juli wereldkundig mag worden gemaakt. Eentje die rond de zomer het social media universum in mag worden geslingerd.

Voor jou een klein tipje van de sluier, als je - met je hand op je hart - zweert, dit niet verder te vertellen.
Het heeft te maken met een column en een tijdschrift over het onderwijs...
Ssstttt...can you keep a secret??
 

Tot de volgende keer!
 
Mag ik je danken voor het lezen van dit sprankelende nieuws? Ik vind het echt ontzettend leuk en lief dat je de tijd en moeite neemt om in de wereld van Doppie te duiken.

Graag tot een volgende keer,

lieve groet
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven van (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs - uiteraard met een sprankeling - ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp