Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Sprankelende opdrachten + twee columns + school + Tekst met Taart + Shops with Love + Maximaal Genieten + enthousiaste opdrachtgevers + gloednieuwe Doppie Deals = reden genoeg voor een nieuwsbrief!

Enjoy!

Lieve groet,
Naomi
Column Juf Magazine
 

Juf is er ook voor meesters. Altijd al geweest. Maar het kleine aantal mannelijke leerkrachten in ons land wilde ook graag dat zij werd genoemd in de titel van het magazine. En dus heeft het tijdschrift een geheel nieuwe titel plus look gekregen. Vol trots presenteer ik dan ook mijn column 'Expeditie Schoolreis' (zie foto) in de Juf & Meester! Ook mijn column 'De Z van Zelfstandigheid' kwam afgelopen week uit en dat zorgde voor heel veel herkenbare reacties op Facebook

juf Annelies Dokter-Scheurs: "Heerlijke herkenning! Zelfs in groep 6 en 7 krijgen moeders de schuld van een vergeten gymtas of eten en drinken... te erg voor woorden! Of wat dacht je van moeders die met hun kind uit groep 7 meelopen om te vertellen dat het huiswerk niet af is? Ook maar mee naar het sollicitatiegesprek..."
juf Petra Morsink: "Herkenbaar! Ik heb groep 8 en een paar weken geleden vroeg een jongen of ik zijn veters wilde strikken haha NOT!"

En van deze reactie moest ik stiekem toch wel een beetje blozen.
juf Leonie Schouten: "Fantastisch. Ik smul altijd van de columns van Naomi, heerlijk die dosis humor erin!"

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ontzettend gaaf en inspirerend om de grote kleine enthousiaste opdrachtgever te mogen helpen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil! #happytohelp. Voor mij is het belangrijk dat ik affiniteit heb. Met het bedrijf, de personen, de producten. Ik wil me volledig kunnen plaatsen in de opdrachtgevers. Ik wil weten waar hun passie vandaan komt. Wat ze drijft. Wat hun kracht is. Ik wil ze door hun verhaal laten zien wie ze zijn. Een sprankelende tekst pur sang!

De afgelopen tijd heb ik met heel veel liefde persberichten, nieuwsbrieven, webteksten en mailings geschreven, evenals blogs gefinetuned voor Restaurant BalijeparkMariska Hoffland, verloskundigenpraktijk Vita Nova, kleinschalig wellnesscenter De Elvenhoeve, opleidingsinstituut GreenTouch Education, stichting StartUp4kids, Sabby's Choice Atelier en webwinkels Sien en CoHippe Freubels en Thuuz. Stuk voor stuk diverse en enthousiaste opdrachtgevers, waar ik met veel plezier voor aan de slag ben gegaan.

De komende tijd ligt de focus eerst op het afronden van het schooljaar - de tijd gaat zo snel - en zal ik tussen de onderwijsbedrijven door aan de slag gaan met een aantal zeer leuke opdrachten: ik ben gevraagd om een verloskundigenpraktijk in Utrecht te helpen met teksten, een gastcolumn te verzorgen voor een magazine en ook zal ik voor de allerhipste pottenbakkerij uit de provincie Utrecht - Tas Trendy Keramiek - nog wat schrijfdingetjes doen. Ook voor Maximaal Genieten - dat vorig weekend één groot geslaagd foodfeest was - zal ik nog wat afronden. 
Gelukkig heb ik voor jou in de maanden juni en juli nog wat ruimte over voor sprankelende teksthulp. Mail me naomi@tekstbureaudoppie.nl als ik wat voor je kan betekenen!

 

Tekstbureau Doppie in Shops with Love

Heb je mij al zien sprankelen op Shops With Love - dé verzamelsite voor shops, blogs en online businesses? Nee? Lees dan hier mijn verhaal! 

Tekst met Taart 3.0: in één woord geweldig!

Zaterdag 28 mei schoven er elf sprankelende ondernemers - Jippiez Zielsveel MarblesbyMG Leukeregenjasjes Feltbee Karin Winters Lucky Couple Firma Fuif Julia Peine Deutsch Coach RixtB Sieraden en TipTopPartyservice aan voor een heerlijke tekstproeverij die Eefje van Ideefje en ik voor de derde keer organiseerden.
Ik zeg: storytellingadvies - tekst- en schrijftips - een goodiebag  - sinaasappelhazelnootrolobrownie - cupcakes - Italiaanse citroentaart - Tekst met Taarttompoucen - donuts - appelflapjes - een zeer uitgebreide en gezonde zomerse lunch - een goodiebag met een explosie aan goodies - selfies - een primeur en nog veel meer leuks... 
Tekst met Taart 3.0 - met het thema 'Laat je zelf zien' -  was weer in één woord geweldig!
Nogmaals dank ik de dames voor hun komst, gezelligheid, input en enthousiasme; heel veel succes met jullie teksten!

Oh ja, wil jij ook heerlijke hulp bij het schrijven? Zaterdag 29 oktober vindt Tekst met Taart 4.0 plaats! Houd de website in de gaten en schrijf je in!
 

#klassepret

Het is lachen, gieren, brullen en soms ook ontroerd raken in #groep5a. De leukste, mooiste en meest hilarische uitspraken verzamel ik en deel ik via mijn website en social media.

vreemd beroep
‘Dus een geitenfokker is iemand die geiten fokt!’
Leerling 1: ‘Heb je dan ook paardenfokkers?’
‘Yes!’
Leerling 2: ‘En kippenfokkers?’
‘Zeker!’
Leerling 3: ‘En je hebt ook moederfokkers!’

geheugentrainer
‘Wie weet wat ‘vergeetachtig’ betekent?’
Leerling: ‘Ehh…dat ben ik vergeten!’

woordenschat
‘Wie weet wat een fopspeen is?’
Leerlinge: ‘Dat is een speen, die niet echt is!’

En voor je dagelijkse dosis #klassepret, moet je hier wezen.

In the spotlights: Leukeregenjasjes.nl


Met Doppie mag ik de meest enthousiaste ondernemers helpen met het schrijven van een tekst. En vaak zit er een pareltje tussen. Zo'n bedrijf waar je heel blij van wordt. Artikelen of diensten die acuut onmiddellijk meteen je aandacht trekken, je laten stralen en die je dus linea recta wilt 'shoppen'. En dat had ik ook bij mijn nieuwe opdrachtgever webwinkel Leukeregenjasjes.nl. Leukeregenjasjes is het enige verkooppunt - exclusief dus -  in Nederland voor de fantastisch leuke vrolijke regenjasjes van het Franse merk Hublot. In de allerleukste kleuren van de regenboog, in verschillende maten, voor jong en oud, groot en klein én met de bekende Bretonse voering: de regenjassen van Hublot zijn kwalitatief zeer goed, wind- en waterdicht en een feestje om te dragen. Het hele jaar door!
Voor Leukeregenjasjes.nl heb ik een persbericht mogen schrijven, wat ontzettend leuk was om te mogen doen. En uiteraard heb ik meteen de bubblegumroze regenjas besteld...:-)
Weer of geen weer: de allerleukste regenjassen shop je bij Leukeregenjasjes.nl!

Wat schreef eigenaresse Ingrid over onze samenwerking: “Hele fijne samenwerking, duidelijke
communicatie en een geweldig resultaat. Hoe sprankelend en enthousiast wil je het hebben? Nou, precies zo! Helemaal tevreden #bigsmile. Groetjes, Ingrid”

Doppie Deals ©  2016


Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer - elke maand een Doppie Deal ©. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, social media content, persberichten of blogs voor een sprankelende prijs. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! #happytohelp

mei
een sprankelende ‘over mij’ – pagina voor 50,- excl. BTW
In mei pakken we de pagina ‘over mij’ aan. En het is moeilijk bescheiden te blijven, wanneer je een geweldige onderneming hebt! Maar wat vertel je nu over jezelf? Wat schrijf je op de ‘over mij’ of de ‘over ons’-pagina? Ik help je daar graag bij: dat varkentje zullen we samen wassen. En heb je al een tekst die je wilt laten corrigeren of redigeren? Dan betaal je slechts 35,- excl. BTW. Deal?

juni
- sprankelende productteksten – prijs in overleg
Zo vlak voor de zomervakantie moet er natuurlijk even lekker geshopt worden. Dus als je met je nog even met je webwinkel wilt knallen, moet je de koper triggeren. En dat doe je door een sprankeling in je productteksten aan te brengen. Samen bespreken we de hoeveelheid en wat ik daar voor reken – uiteraard doe ik dat voor een Doppieprijs. We zorgen ervoor dat al jouw productteksten consequent zijn opgebouwd en dat door één of twee zinnetjes toe te voegen degene achter het beeldscherm bij jóu dat artikel shopt en niet bij een ander. Are you in?

Oeh lala...het hele jaar een Doppie Deal ©
1x persbericht schrijven voor 50,- excl. BTW
Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders spicier, beetje over the edge? Of een stukje voor in de lokale krant of op een online platform? Bij Doppie ben je aan het goede adres!

Tot de volgende keer!
 
Het was weer gezellig lieve lezer. En ik blijf het maar zeggen: ik vind het echt heel erg leuk en waardevol dat je de tijd en de moeite neemt om mijn nieuwsbrief te lezen. Daar word ik heel happy van! 

Fijn week en tot snel!

Lieve groet,
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Doppie Agenda
 
zaterdag 29 oktober
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' - schrijf je vanaf 1 oktober hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies en #taart! In De Meern! Alvast een plekje reserveren? Mail dan naar tekstmettaart@gmail.com of geef je alvast op via het event.
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp