Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser

Zit jij klaar voor sprankelend nieuws?


Wat ontzettend leuk dat je geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Tekstbureau Doppie!

Graag wil ik je - ik doe in ieder geval mijn uiterste best - maandelijks verblijden met sprankelend Doppie nieuws!
In deze allereerste editie nemen we een kijkje in de sfeervolle Doppie keuken en laat ik je kennismaken met een aantal van mijn 100% leuke, hippe, smakelijke en creatieve opdrachtgevers. Ook tover ik (althans, doe ik een verwoede poging) een glimlach op je gezicht cq. laat ik je schuddebuiken (nogmaals, ook hier doe ik een verwoede poging) van het lachen om de ontroerende, hilarische en wijsneuzerige uitspraken van mijn lieve leerlingen en tot slot kun je - ja, je leest het goed - kaartjes winnen voor het Feel good & Shop Event: het allerleukste event van het zuiden!
Dus ik vraag het nog één keer. Zit je klaar voor sprankelend nieuws? Kun je echt al die primeurtjes aan? Ja?
Top!
Heel veel leesplezier toegewenst!

Werk aan de winkel
Zondag 1 maart a.s. is het exact twee jaar geleden. Maar liefst 730 dagen terug trok ik de stoute schoenen (met glitters en gevaarlijk hoge hakken) aan om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een eigen tekstbureautje. En ik noemde haar Doppie. Waarom Doppie? Ik hoor het je denken. Ik leg het even uit in mijn blog!
Anyway, wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet. Vandaag de dag ben ik ongelooflijk trots en dankbaar dat het zo lekker gaat met Doppie!

Het vertrouwen dat opdrachtgevers in mij hebben is werkelijk waar fantastisch! Daarom stel ik een paar ongelooflijk leuke ondernemers aan je voor:
Bus van Zus is een uniek cateringconcept voor feesten, partijen en events: (h)eerlijke lekkernijen worden bereid en geserveerd vanuit een prachtige oldtimerbus! De trotse eigenaresse mag ik helpen met de webteksten en persberichten!
100% leuk is een 100% leuke webshop met 100% leuke spullen, zoals serviesgoed, bakbenodigdheden en feestartikelen, om elk (bijzonder) moment in het leven te vieren. Voor 100% leuk schrijf ik persberichten, nieuwsbrieven en voor de website.
Bij Switch for your Image ben je van harte welkom in de gastvrije salon voor haarstyling, kleur- en stijladvies. Bij Switch for your Image wordt er gekeken naar wat bij jou past en niet naar de trends. Voor dit bijzonder leuke bedrijf heb ik de webteksten herschreven.
Met het Joepspel kunnen kinderen middels ontelbaar veel leuke en leerzame spelletjes de keersommen leren en automatiseren! Met veel plezier heb ik de enthousiaste bedenkers geholpen met een sprankeling in de webteksten, de handleiding en het persbericht!

Een sprankeling in je (web)teksten, persbericht, nieuwsbrief of blog? Van onderwijs tot eten, van beauty en gezondheid tot wonen, van winkelen tot techniek: ik help de kleine en grote ondernemer met liefde en plezier. Wil je weten voor wie ik allemaal werk? Neem dan een kijkje op mijn website!


Ook werk ik gezellig samen met grafisch ontwerpster en webdesigner Mariska Hoffland, blog ik regelmatig voor Jouwaanbieding.nl en zorg ik zo nu en dan voor een hilarisch verhaal met Vinexblogster Ingrid Koppelaar. Het is booming business!HIEPERDEPIEP HOERA HIEPERDEPIEP HOERA HIEPERDEPIEP...HOERAAAA
En niet vergeten hoor! Tekstbureau Doppie viert aankomend weekend dus haar tweede verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Houd daarom de Doppie facebookpagina zeer goed in de gaten :-)


 

#klassepret
Natuurlijk weet je dat ik niet alleen tekstschrijfster ben, maar ook stralend voor de klas sta! Juf Doppie: een gouden combi pur sang. Want schrijven over het onderwijs doe ik namelijk ook ontzettend graag! De uitspraken van mijn lieve leerlingen plaats ik op mijn website en de social media. Ik wil namelijk dat iedereen - het liefst de hele wereld - weet dat lesgeven heel erg leuk en waardevol is. De verwondering bij kinderen is werkelijk onbetaalbaar!
Teachers who love teaching, teach children to love learning!
Nou vooruit, omdat het de eerste nieuwsbrief is, zal ik een paar van mijn favoriete quotes hier vermelden. Neem je dan regelmatig een kijkje op de #klassepret blog? Beloofd? Super!

woordenschat
‘Wie weet wat een zeug is?’
Leerling: ‘Oh makkie. Dat is als je stof hebt opgezeugen!’

spiegelbeeld
Leerlinge: ‘Juf, ik heb een échte juf Naomi-broek!’
‘Oh ja, wat is dat dan?’
Leerlinge: ‘Nou gewoon zo’n felgroene!’

kabelexploitant
‘Joh, wat doe je druk!’
Leerling: ‘Ja, ik heb denk ik, ADSL….’

Einstein
Leerling 1: ‘Nerds zijn toch slimme jongens?’
Leerling 2: ‘Ja, en ook slimme meisjes!’
(stilte) Leerling 1: ‘Oh, dan is de juf ook een nerd!’

generaal pardon
Leerling: ‘Juf, je kunt zo het leger in!’
‘Hoezo?’
Leerling: ‘Nou, je vindt het wel leuk hè? Iedereen zo rondcommanderen!’

 
PS Wist je al dat deze juf toegetreden is tot het Superteam? Nee, geen klassikale sekte of zo, maar het officiële, supersnelle en zeer bevlogen promotieteam van de enige, echte, eigen Superjuffie.
Waarschijnlijk snap je er nu he-le-maal niks van. Enfin, lees dan maar gauw mijn verhaal!

 

Shop till you drop
Petje af hoor, lieve abonnee. Je hebt je keurig door de Doppie nieuwsbrief heen geworsteld en daarom is het de hoogste tijd voor een heuse prijsvraag! Omdat je geabonneerd bent op het sprankelende Doppie nieuws, mag ik 2 x 2 - nee, het is geen grap ik ben bloedserieus - 2 x 2 vrijkaartjes voor het Feel good & Shop Event weggeven/verloten/uitdelen aan twee enthousiaste lezers of lezeressen, die ook shopverslaafd zijn en van koopjesjagen houden! Je kunt dan samen met je lieve moeder, dochter, vriendin, trendgevoelige vriend, uitbundige collega, bemoeizuchtige - maar met een hart van goud - buurvrouw of jaloersmakende hardloopmaatje (want ze is toch steeds net drie seconden sneller) een heerlijk feel good & shop dagje beleven in het pittoreske Veghel! Waar? In Veghel! De stad van de Mars, de Jumbo en - the place to be - CHV Noordkade! Het is één groot feest dat er in mijn geboorteplaats zo'n hip, hot & happening event plaatsvindt. En wat was ik trots dat ik als ambassadeur van het Feel good & Shop Event werd verkozen. Mijn taak? Het creatieve team ondersteunen met het redigeren en schrijven van teksten voor de website, social media en persberichten. #feelsgood

Maar goed, over tot de orde van de dag. Ik weet heel zeker dat jij die tickets wil scoren! Wat moet je doen? Heel simpel. Stuur mij vóór maandag 2 maart een gezellige mail (naomi@tekstbureaudoppie.nl) met daarin een dijk van een motivatie (lees: een paar vrolijke zinnetjes) waarom jij acte de présence moet geven op het leukste event van 2015! Ik ben reuze benieuwd en wens je veel succes! De winnaars krijgen een persoonlijk bericht en over de uitslag kan helaas niet worden gecorrespondeerd ;-)
Val je buiten de prijzen, niet getreurd en wanhoop niet, maar houd de Doppie facebookpagina dit weekend extra goed in de gaten....!

Op 20 en 21 maart 2015 vindt er in Veghel het Feel good & Shop Event plaats. Een event waar bezoekers worden geïnspireerd en verrast en waar ze kunnen proeven, genieten en bewonderen. Men ontmoet webwinkels en feelgood inspirators op het gebied van fashion, feelgood & lifestyle. Kom je ook? Entreetickets kun je hier kopen!

Ben je ook zo dol op shoppen? Nou, ik dus ook! Regelmatig speur ik het web af naar de leukste online shops. Deze webshops noem en roem ik in mijn  "Hoe Overleef Ik Al Die Leuke Webshops"- serie. Tip: voordat je begint met het lezen van deze blog, raad ik je ten zeerste aan je pinpas/creditcard goed te verstoppen. Geloof me. Have fun!

Het is tijd...de hoogste tijd...je wordt bedankt voor weer een dagdeel vol gezelligheid en ik hoop dat je van de Doppie nieuwsbrief hebt genoten met - hoe kan het ook anders - een grote, zachte G!
Vragen, opmerkingen, klachten of complimenten kun je tweeten (@NaomiTekst), instagrammen (@NaomiTekst) of gewoon oldskool mailen!

Dank voor jullie oprechte interesse en rotsvaste vertrouwen in Tekstbureau Doppie!

Wens ik je een plezierige dag toe!

Lieve groet,

Naomi

 

Copyright © 2015 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp