Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Het nieuwe schooljaar is alweer lang begonnen en wat hebben we genoten in de maandag juli en augustus. Deze prachtige Indian Summer is dan ook echt een cadeautje! In deze nieuwsbrief praat ik je even bij...want twee maanden radiostilte betekent niet dat ik stil heb gezeten...

Laat je verrassen!

Lieve groet,
Naomi
Column Juf Magazine
 

Afkicken, de Action en adrenaline: met de eerste column van dit schooljaar voor Juf & Meester beken ik schuldig te zijn aan onderwijsverslaving en wil ik iedereen een Gelukkig Nieuw Schooljaar wensen. Dus bij dezen :-)

Meer columns lezen? Klik dan hier of hier!

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ontzettend gaaf en inspirerend om de grote kleine enthousiaste opdrachtgever te mogen helpen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven en/of blogs. En wellicht kan ik ook iets voor jou betekenen?

De afgelopen tijd heb ik op mijn Doppiedagen keihard geknald en heb ik de volgende mooie projecten afgerond. Voor Oktoberdots, De Utrechtse Kinderboekhandel, Bus van ZusWellnesscenter De Elvenhoeve en GreenTouchEducation heb ik kickass persberichten geschreven - en een aantal is opgepikt door de (lokale) media #trots. Confetti op Tafel heb ik met veel plezier geholpen met de web- en productteksten en Yogastudio Corazon en Leukeregenjasjes.nl heb ik verblijd met tekstuele en technische adviezen inzake de nieuwsbrief. Tot slot mocht ik voor pedagogenpraktijk van een oud-collega de webteksten verzorgen. Ontzettend leuke en sprankelende opdrachten! En dat deze enthousiaste opdrachtgevers blij met me zijn, laten ze maar al te graag weten in de reviews.

Het is ook heel bijzonder om een groot aantal 'vaste klanten' te hebben, die mij keer op keer vragen te helpen. Daar word ik blij van! Zo werk ik nog steeds met heel veel liefde en plezier voor Tas Keramiek (website, social media content), muziekpodium Azotod (persberichten, webteksten, social media content) en Balijepark restaurant (nieuwsbrieven en persberichten). Laatstgenoemde heeft een complete off- en online restyling gehad en ik ben heel erg in mijn nopjes dat ik samen met mijn vaste partner-in-crime Mariska Hoffland aan de nieuwe website heb mogen werken. Met Mariska ga ik de komende tijd samenwerken aan de website van een verloskundigenpraktijk in Utrecht #sprankelendesamenwerking. Gaaf toch!

De komende tijd staat er ook een fijn aantal schrijfopdrachten op de Doppieplanning. Zo ga ik voor Klas4Klas de webteksten herschrijven, voor HandmadebyDena de web- en productteksten sprankelender maken en voor Buro Loopbaancoaching en Annekedote eveneens de webteksten verzorgen. Ik duik dus onder in de wereld van triggeren, inspireren, informeren, metateksten, bold, bullets en SEO-proof. Ik heb er zin in!

Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil! #happytohelp. Voor mij is het belangrijk dat ik affiniteit heb. Met het bedrijf, de personen, de producten. Ik wil me volledig kunnen plaatsen in de opdrachtgevers. Ik wil weten waar hun passie vandaan komt. Wat ze drijft. Wat hun kracht is. Want op deze manier kan ik die sprankelende tekst schrijven.

Tekst met Taart

Tekst met Taart 4.0 - Laat jezelf zien!
In het pittoreske Waalwijk vindt zaterdag 29 oktober wederom een heerlijke tekstproeverij plaats. Eefje van Ideefje, Anneke van Beek-Petersen van annekedote et moi geven weer met veel liefde en plezier de beste en inspirerende storytellingtips, schrijfadvies en facebookmarketingtricks aan enthousiaste ondernemers.

Er zijn nog maar een paar plekjes vrij en je krijgt naast bovenstaande ook nog:
- een te gekke goodiebag
- nazorg in een fantastische Facebookgroup
- gegarandeerd persoonlijk advies
- taart en een lekkere lunch

Schrijf je hier in. Tot dan. Tot Tekst met Taart!

#klassepret

Een nieuw jaar, een nieuwe klas. Het is lachen, gieren, brullen en soms ook ontroerd raken in #groep3a. De leukste, mooiste en meest hilarische uitspraken verzamel ik en deel ik via mijn website en social media.

lesje spijsvertering
Leerlinge: ‘Ja sorry hoor, juf, dat ik nu pas buiten ben. Maar ik moest poepen. En het lukte niet. Dus ging ik hard persen en dat mag ik eigenlijk niet omdat mama zegt dat ik aardbeien krijg. Maar goed, het poepen is dus niet gelukt!’

wachten waard
Leerlinge: ‘Oooh juf Naomi, ik heb de hele vakantie aan je gedacht en ik heb je gemist!’

time flies
Leerlinge: ‘Juf?’
‘Ja?’
Leerlinge: ‘Ik wou dat ik de tijd terug kon draaien!’
‘Waarom?’
Leerlinge: ‘Nou, dan duurt de dag langer, want ik vind het zo leuk bij jou!’

Voor je dagelijkse dosis #klassepret, moet je hier wezen.

Oh ja...met onze lieve leerlingen hebben juf Mieske en ik meteen meegedaan aan een voordrachtwedstrijd van Koos Meinderts. Resultaat; de eerste prijs! Lees hier het verslag en bekijk hier het filmpje.

In the spotlights: Vroemmmama


In z'n vooruit, in z'n achteruit. Fileparkeren, hellingtrekken en schakelen als een pro. Ze scheurt door de straten en op de digitale snelweg. Met haar flitsende bolides, snelle blogs en gasgevende quotes kun je niet meer om haar heen. Deze keer staat Vroemmmama in de spotlights.
Vrouw achter het stuur, auto tegen de muur? Nee hoor. Niet met Marjolein van Vroemmmama. Deze snelheidsduivelin crosst het hele land door op zoek naar de allerleukste uitjes voor het hele gezin. Of, zoals de missie op haar website staat geschreven: 
"Als moeder niet echt gestroomlijnd, maar met uiteraard wel de drie allerleukste kinderen gaan wij auto’s aan een grondige RealLifeTest onderwerpen. Dat levert een rij-impressie op die makkelijk te lezen is, zonder al te veel technische details." Alles voor autorijdende moeders dus in heldere duidelijke taal.
Zo klaar als een klontje toch? Ik zeg: alle remmen los, sjees naar dit fantastische blog en laat je informeren en inspireren - op de manier zoals Vroemmmama dat alleen kan!

Ik heb Vroemmmama een tijd geleden al mogen helpen met een full speed mailing en vorige week appte Miss Fast Car mij voor een sprankelend project waar je kilometer spontaan van op hol springt. Count me in! Gas op die lolly!

Voor Vroemmmama mocht ik tot slot mijn superieure - uche - chauffeurservaringen documenteren en dat resulteerde in een driedelige blog plus final chapter waar je buikpijn (van het lachen) van krijgt.
Dames en heren, fasten your seatbelts, ik presenteer jullie de Inparkeertrilogie!

- De Inparkeertrilogie #1
- De Inparkeertrilogie #2
- De Inparkeertrilogie #3
- De Inparkeertrilogie the final chapter

Doppie Deals ©  2016


Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer - elke maand een Doppie Deal ©. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, social media content, persberichten of blogs voor een sprankelende prijs. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! #happytohelp

september
– 1x nieuwsbrief óf blog corrigeren voor 10,- excl. BTW maar/en 6x nieuwsbrief of blog corrigeren voor 50,- excl. BTW
Een lekkerbekkende, grammaticaal correcte en sprankelende nieuwsbrief of blog? Ik help je graag! En je kunt een soort van Doppie-abonnement afsluiten. 6 halen, 5 betalen. Kun jij je focussen op je wintercollectie, najaarsacties en de aankomende feestdagen. Deal?

oktober - wegens groot succes in de herhaling!
- productteksten
Maak je klaar voor de decembermaand! Of je nu (woon)accessoires verkoopt of kinderkleding. Serviesgoed of stationary. Misschien wil je op een sprankelende wijze jouw prachtige producten aan de man/vrouw/kind brengen. Maar hoe zet je zo’n producttekst nu goed neer? Dat het daadwerkelijk verkoopt? Dat het SEO-proof is? Of je er nu vijf hebt of honderd. En waar consequent het toverwoord is. Ik wil je er graag bij helpen.
En de prijs? Die hangt af van de hoeveelheid. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe ik ook niet.


Oeh lala...het hele jaar een Doppie Deal ©
1x persbericht schrijven voor 50,- excl. BTW
Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders spicier, beetje over the edge? Of een stukje voor in de lokale krant of op een online platform? Bij Doppie ben je aan het goede adres!

Stof tot nadenken
 
Vanaf heden in elke nieuwsbrief een inspirerende quote. Van mij of iemand anders. Stof tot nadenken dus.
 
Tot de volgende keer!
 
En? Ben je weer helemaal up-to-Doppie-date? Dank voor het lezen van mijn nieuwsbrief. Dat waardeer ik echt heel erg. Geniet van een prachtige nazomer en zorg goed voor jezelf!

Lieve groet,
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Doppie Agenda
 
zaterdag 29 oktober
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' - schrijf je hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies, #taart...en #Facebookmarketing! In Waalwijk bij Eefje van Ideefje samen met mij en Anneke van Annekedote!
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp