Copy


 

View this email in your browser

Sprankelend nieuws van Tekstbureau Doppie


Dag lieve lezer(es),

Wat fijn dat je er weer klaar voor zit. Wat heerlijk dat je - onder het genot van een kopje thee of gewoon tussen de bedrijven door - leest, scrollt en klikt. Even tijd voor jezelf, even een momentje voor jou alleen.
Uiteraard kan je deze nieuwsbrief bewaren tot maandag 29 februari a.s., want dan heb je een extra dag en dus genoeg tijd voor jezelf, toch? Trouwens, mijn nieuwe enthousiaste opdrachtgever Annemiek Stam organiseert dan een stiltewandeling en inspiratieworkshop. Misschien iets voor jou?

Geniet van de zon, geniet van de sneeuw, geniet van de laatste dagen van de voorjaarsvakantie. En blijf sprankelen!

Lieve groet,
Naomi
Column Juf Magazine
 

En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht...
Uit het zuiden des lands kreeg ik opmerkelijk veel reacties op mijn column. Ook de ouders van 'Saar' - die vroeger naar dezelfde keigezellige kroegen gingen als ondergetekende - waren maar al te trots dat de juf over hun dochter schreef.
Houdoe wanne...veul plezier met het lezen van mijn column Brabant!
 

Enthousiaste opdrachtgevers & sprankelende samenwerkingen
 

Het is zo ongelooflijk bijzonder en dankbaar om de grote kleine ondernemer te mogen helpen met het (her)schrijven, corrigeren en redigeren van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven en/of blogs. Die sprankeling, die personal touch en die juiste tone of voice maken het verschil! #happytohelp

De afgelopen tijd heb ik met heel veel plezier persberichten geschreven, webteksten herschreven en flyerteksten gefinetuned voor onder andere Mijn GekkegeitHappy PaperGeitje KinderpartijtjeHippe Freubels en Met Hart en Ziel Coaching. En dat was weer een feestje om te doen!
Ook heb ik naast de nieuwsbrief, een redactioneel voor één van mijn favoriete restaurants (lees mijn heerlijke blog) - Restaurant Balijepark - geschreven, dat een mooie plek kreeg in het lokale nieuwsblad #trots. 

De komende tijd ga ik vrolijk verder aan de slag voor Cardcetera, Powerjewels, Hippe FreubelsMariska Hoffland, Sien en Co, zet ik met Maximaal Genieten - jij komt toch ook? - de smakelijke puntjes op de 'i' en zullen Ideefje en ik de alweer derde editie van Tekst met Taart - met als thema 'Laat jezelf (nog meer) zien' - organiseren. En die vindt plaats in De Meern. Gezellig hier bij mij, bij Doppie thuis.
Tekst met Taart 2.0 was trouwens weer een groot succes! Eefje en ik hebben geweldig genoten van al die sprankelende en enthousiaste ondernemers!

Tot slot ga ik weer wat leuks voor MAAK Magazine doen, zullen Annemiek van Met Hart en Ziel coaching en ik om de tafel gaan voor een eventuele sprankelende samenwerking und habe ich eine sehr schöne Aufhabe via Mariska Hoffland - die ook nog eens allerlei nieuwe logo's voor mij heeft ontworpen #blijmee #dank - binnengesleept. Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar de zin 'Van Berlijn naar Leidsche Rijn...' heb ik gebruikt in de webtekst...

Wauw! Zo bijzonder dat ik dit heb bereikt. Je snapt natuurlijk wel dat ik mijn derde verjaardag dan ook goed ga vieren. Check daarom dinsdag 1 maart de Facebookpagina van Tekstbureau Doppie ...#1maart #Doppie3jaar

#klassepret

Het is weer lachen, gieren, brullen en soms ook ontroerd raken in #groep5a. De leukste, mooiste en meest hilarische uitspraken verzamel ik en deel ik via mijn website en social media.

gedumpt
(gesprek over het lot van in de steek gelaten huisdieren)
Leerling: ‘Juf, bij de Ikea is er ook zoiets!’
‘Wat dan?’
Leerling: ‘Nou, daar is een babydump! Daar worden baby’s achtergelaten en ook nooit meer opgehaald!’

sprankelende tekst op trui #1
‘Wat heb je een leuke trui aan? Weet je wat Bonjour Mon Amour betekent?’
Leerlinge 1: ‘Nee. Wat betekent het dan?
‘Het betekent “Dag mijn liefste’!’
Leerlinge 2: ‘Oeeee’…
Leerlinge 1: ‘Op jouw trui staat Charme, juf. Wat betekent dat dan?’
‘Nou, dat ik heel erg charmant ben.’
Leerlinge 2: ‘Dat valt ook wel weer mee.’

sprankelende tekst op trui #2
Leerlinge 1: ‘Wat betekent 100% unicorn?’
‘100% eenhoorn!’
Leerlinge 2: ‘Nou, dat vind ik 100% kinderachtig!’

En voor je dagelijkse dosis #klassepret, moet je hier wezen.

In the spotlights: Annekedote
 

Dat was even slikken, zeg. Ik dacht dat ik al heul veul wist van het blauwe smoelenboek. Niks is echter minder waar. Er is namelijk één enthousiast, onwijs leuk, gezellig en sprankelend persoon die er nog veul meer vanaf weet. En dat is Anneke van Annekedote. De tofste tips, de hipste (design)apps en de gaafste 'Oh ja joh!'-feedback krijg je van haar. Anneke zorgt dat jij met de zakelijke pages van Facebook helemaal ready for business bent. En dat willen we natuurlijk allemaal! Neem eens een kijkje op háár pagina, meld je aan voor haar fabulous Facebook 10-daagse en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ik ben groot fan - *maakt diepe Facebook buiging*.

Doppie Deals ©  2016


Elke maand een supergoede schrijfdeal voor de grote kleine ondernemer - elke maand een Doppie Deal ©. Zo help ik jou een aantal keer met het (her)schrijven, redigeren en/of corrigeren van (web)teksten, nieuwsbrieven, social media content, persberichten of blogs voor een sprankelende prijs. Ideaal toch? Word ik blij van. En jij ook! #happytohelp

maart 
– 1x blog corrigeren voor 10,- excl. BTW maar/en 6x blog corrigeren voor 50,- excl. BTW
Een lekker bekkende, grammaticaal correcte en sprankelende blog? Dat is toevallig één van mijn specialiteiten :-) Ik help je graag!
Enne...blog mag ook nieuwsbrief zijn of een combi...dat doen er namelijk meer ;-)

april
- social media teksten voor een contente prijs (die we samen bepalen)
Hulp nodig bij het schrijven van de social media content? Doppie to the rescue! Samen plannen we een hele rits sprankelende berichten. Voor één of meerdere dagdelen, drie volle dagen, een week, twee weken of zelfs een maand. Wat jij wilt!

Oeh lala...het hele jaar een Doppie Deal ©
1x persbericht schrijven voor 50,- excl. BTW
Een sprankelend persbericht conform de richtlijnen? Of net een tikkeltje anders spicier, beetje over the edge? Bij Doppie ben je aan het goede adres!

En de winnaars zijn...
 
Hiep hiep hoera! En gefeliciteerd! Uit een enorme berg post voor de bijna jarige Doppie heb ik niet drie, niet vier, maar vijf sprankelende shop-a-holics gekozen die op óf vrijdag 11 maart óf zaterdag 12 maart ongegeneerd goed mogen winkelen met hun bestie op het Feel Good & Shop Event! En daar zal ik ze zeker ontmoeten en nogmaals feliciteren met deze kanjer van een prijs! 
 

Ontroerd 

Over winnaars gesproken...zondag a.s. worden de Oscars weer uitgereikt. En als filmfreak volg ik dit natuurlijk nauwkeurig op de voet. Bij een film wil ik graag ontroerd raken. Ontroering gaat voor mij samen met inspiratie. Vandaar dit blog(je).

Ontroerd raken. Dat gaat mij heel makkelijk af. Simba hoeft zijn koningsvader maar in de afgrond te zien glijden en daar komen de waterlanders. Zelfs bij het zien van een zielige reclame - vaak met chocolade of hete snoepjes in de hoofdrol - of een herenigde familie of liefdeskoppel kan ik het al op een brullen zetten. Een oude man die voor zijn blinde vrouw een bloemenzee plant? Ali die in The Notebook uiteindelijk voor Noah kiest? Een pasgeboren baby die de allermooiste lach vertoont, terwijl jij haar aan het wiegen bent? De tissues zijn niet aan te slepen hier in huize Doppie. Huilen is goed voor je, vind ik. Goed voor je geest, goed voor creativiteit en inspiratie. 
Afgelopen dinsdag liet een eveneens emotioneel wrak cq. snikpartner in crime mij dit animatiefilmpje zien van de Nederlander Michaël Dudok de Wit. Terecht dat 'Father and Daughter' een Oscar heeft gewonnen. En voordat je op 'play' klikt, zorg eerst dat je een zakdoek binnen handbereik hebt....sterkte. 
Tot de volgende keer!
 
Tranen gedroogd? Glimlach op je gezicht? Dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief. Echt heel leuk! Heb je trouwens nog een leuke tip voor de agenda, 'in the spotlights' of wil je graag iets onder de aandacht brengen? Mail me gerust. Want sprankelend nieuws = sprankelend nieuws!

Fijn weekend!

lieve groet
Naomi

PS Oh ja, ken of ben jij iemand die acute tekstuele hulp nodig heeft?
Voor het (her)schrijven, corrigeren en redigeren - uiteraard met een sprankeling - van (web)teksten, persberichten, social media content, nieuwsbrieven of blogs ben je bij Tekstbureau Doppie aan het juiste adres. 
Sharing = caring!
 
Doppie Agenda
 
maandag 7 maart
première Rokjesdag de film - met de geweldige petticoatrok van Modefeestje

vrijdag 11 en zaterdag 12 maart
Feel good & Shop Event - Je shopt de toffe tickets hier.

vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
Maximaal Genieten - het allereerste food(truck)festival van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern

zaterdag 28 mei 
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' -  schrijf je vanaf 1 april hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies en #taart! In De Meern! Alvast een plekje reserveren? Mail dan naar tekstmettaart@gmail.com of geef je alvast op via het event.

zaterdag 29 oktober
Tekst met Taart - 'Laat jezelf (nog meer) zien met veel creativiteit' - schrijf je vanaf 1 oktober hier in voor deze heerlijke tekstproeverij vol #storytelling #schrijftips, #tekstadvies en #taart! In De Meern! Alvast een plekje reserveren? Mail dan naar tekstmettaart@gmail.com of geef je alvast op via het event.
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2016 Tekstbureau Doppie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp