Copy
Nyheter från föreningen, juni 2016
Läs mailet i webbläsaren
Glad midsommar!

Vi firar vidare och det är midsommarafton härnäst. Här har vi listat midsommarfiranden i området.

Vi passar också på att påminna om medlemsavgiften till föreningen, 100kr för 2016. Har du tappat bort avin, eller är nyinflyttad och vill bli medlem, kontakta föreningens medlemsansvarige på jan.soderberg@telia.com, så kommer en lapp i lådan.

Vi önskar en trevlig vecka och glad midsommar!

Loppis i båtparken

Det är dags att boka in föreningens populära loppis i kalendern: söndag 18 september kl 11-14. Du kan redan nu boka plats för att sälja allt du inte behöver längre, och för att komma och fynda sådant som du vill ha. Vi har som vanligt café, fiskdamm och ansiktsmålning för de små.

Läs mer och boka plats
Vattenkul i området

Vi är omringade av vatten i form av sjöar, bassänger och plaskdammar som gör att det finns många roliga aktiviteter för stora och små. Nytorpsbadet med sin 25 meters-bassäng har öppnat för säsongen, kommunen erbjuder gratis simskola och det går att hyra kanot vid Söderbysjön.

Länkar och kontaktuppgifter
Hyr ståbord till festen

Vi har skaffat 5 stycken ståbord som kan hyras till trädgårdsfesten eller fest inomhus. De passar till exempel som mingelbord eller som bord för glas och dryck. Priset är 20 kronor styck per dygn. Som medlem hyr du dem precis som övrigt material genom att kontakta materielförvaltaren.

Läs mer och boka

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by MailChimp