Copy
Nyheter från föreningen, april 2016
Läs mailet i webbläsaren
Välkommen på föreningens Valborgsfest!

Känn ingen oro på grund av förskolebygget… majbrasan tänds som vanligt på Valborg, lördagen den 30 april, på samma plats som alltid. Föreningen hälsar alla hjärtligt välkomna att fira vårens ankomst på vår Valborgsfest med majbrasa, fiskdamm, café, lotteri och vacker sång på gräsplanen söder om Kanslersvägen!

Vi behöver hjälp med fiskdammen och försäljning av lotter! Kontakta oss på info@skarpnack.org om du har möjlighet att hjälpa till.

Läs mer om festen och vad du får lägga på högen och när

Varmt välkommen!

Rekordmånga kom på årsmötet

Den 16 mars hölls föreningens årsmöte i Karl o Kristinas lada i Pungpinan. Rekordmånga personer närvarade och diskuterade det gångna året och framtida aktiviteter samt lyssnade på intressant föredrag om Trygghet.

Läs mer
Nya parkeringsregler föreslås

Trafiknämnden i Stockholms stad föreslår att nya parkeringsregler införs som innebär att det blir parkeringsavgifter i fler delar av staden. Vi bor i zon 4 och omfattas därför av de nya reglerna om de genomförs.

Läs vad förslaget innebär
Glöm inte våra trädgårdskompisar

Den här lilla filuren hjälper dig att enkelt flisa ner grenar så att de snabbare blir till ny jord i komposten. Vi har även en trädgårdsvält som snabbt plattar till marken inför tex sådd av nytt gräs.

Det här kan du hyra för trädgården

 

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by MailChimp