Copy
Nyheter från föreningen, januari 2017
Läs mailet i webbläsaren
Låt dig piggas upp i mörkret

Visst går vi mot ljusare tider men februari kan ändå kännas lite mörkt. Så därför tipsar vi nedan om lite kul saker i området - för stora och små!

I vår facebookgrupp diskuterades det nyligen kring påstridiga sotare som kontaktat flera boende i området. De har visat sig vara bluffmakare och lokaltidningen Hammarby-Skarpnäck skrev i veckan en artikel om detta (artikeln finns dock inte digitalt ännu). Vill du veta vad som gäller kring sotning och hur  det egentligen ska gå till finns det länkar på föreningens webb.

Nu har
Skarpnäcks Stadsdelsnämnd beslutat om verksamhetsplan och budget för 2017 - så vill du veta vad som kommer prioriteras kan du läsa en sammanfattning här.

Till sist kan styrelsen glatt meddela att det blir både årsmöte i mars och valborg i april i år igen. Inbjudan till årsmöte inklusive intressant föredrag kommer inom kort, och Valborg blir samma tid och samma plats som alltid.
 
Våffelstugan är öppen för säsongen

Skogsluffarnas våffelstuga, även kallad Brotopsstugan, som ligger i Brotop intill Nackareservatet har öppet lördag och söndag kl. 11-16 fram till 26 mars. Här kan du fika, mysa, basta, och prova på orientering och bland annat tävla om att vinna ett Naturpass.

Läs mer om våffelstugan
Skridskodisko på Kärrtorps IP

Det är inte så mycket snö kvar av det som kom, men det finns is på Kärrtorps IP. Missa inte skridskodiskot varje lördag kl 18-21. Arrangör är Hammarvy Hockey och det finns hamburgare, dryck och fika att köpa på plats. Tag med skrillor och hjälm!

Mer info på denna Facebooksida

 
Ny restaurang vid Sandsborg

Vi tipsar också om en ny restaurang, inte så långt härifrån: Matateljén, som ligger vid Nynäsvägen nära Sandsborg. Utöver restaurangmeny erbjuds catering, matlagningskurser, provsmakning, take-away och deli.

Läs mer om restaurangen

© 2017 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by Mailchimp