Copy
Nyheter från föreningen, september 2016
Läs mailet i webbläsaren
Välkommen till höstens stora evenemang!

Den 18 september kl. 11-14 är det åter dags för föreningens populära loppis i båtparken på Lagmansplan. Redan en månad innan blev det fullbokat med 55 bord, vi är såklart glada för det stora intresset!  Alla är varmt välkomna att fynda bland prylar, kläder, barnartiklar, cyklar, vagnar, skidor med mera. Fotbollsklubben BKBK driver café med korv med bröd och hembakat fika. Det finns fiskdamm, ansiktsmålning och lekplats. Läs mer
 
Fyrens öppna förskola är öppen igen

Öppna förskolan Fyren i Kärrtorp har varit stängd under en tid för renovering. Den 1 september öppnade de åter i nyrenoverade lokaler och aktiviteterna startar som vanligt måndag den 5 sep kl. 10.30. Öppna förskolan är kostnadsfri och öppen för alla småbarnsfamiljer.

Läs mer i Fyrens Facebookgrupp

Utveckling av Viloparken

Viloparken vid korsningen Sockenvägen / Gamla Tyresövägen kommer att få en ansiktslyftning för att kunna fortsätta vara en vacker plats under lång tid framöver. Kommunen kommer bland annat att fälla träd, plantera buskar och blommor och göra platsen tryggare.

Läs mer om planerna
Hyr material för fest, bygge och trädgård

De nya ståborden som köptes in i juni har varit väldigt populära för sommarens fester, och de funkar lika bra inomhus. Utöver dem, tält, värmare och kulörta lyktor har vi trappstege, utomhusställningar, tapetbord och mycket annat. Utbud och priser finns på webben.

Läs mer och boka

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by Mailchimp