Copy
Nyheter från föreningen, september 2016
Läs mailet i webbläsaren
Tack för en toppenloppis!

Söndag 18 september höll föreningen sin årliga loppis i båtparken på Lagmansplan. 55 säljare var på plats och väldigt många kom och shoppade, fikade, fiskade fiskdamm, umgicks och fick fina ansiktsmålningar. Stort tack till alla som bidrog! . Se bilder från dagen
 
Parkeringsavgift i delar av vårt område

Som vi skrivit tidigare har Trafiknämnden i Stockholms stad infört nya parkeringsregler som innebär att det blir parkeringsavgifter i fler delar av staden, till viss del i vårt område. Reglerna börjar gälla successivt från och med 1 september i år, och gäller när skyltar är på plats.

Läs mer
Bio Reflexens höstprogram igång

Biograf Reflexen i Kärrtorp har presenterat höstens program som gäller från och med 1 september. Nytt för i år är kortare programperioder: en höst- (sep-okt), en vinter- (nov-jan) och en vårsäsong (feb-apr). Detta för att kunna presentera de bästa och nyaste filmerna.

Se hela programmet
En resa tillbaka till 20-talet

Nästa år firar föreningen 90 år! Det ska vi såklart fira och kommer därför skapa en arbetsgrupp som ska ta fram ett förslag på arrangemang. I och med detta passar vi på att tipsa om vår webb som innehåller bilder och texter från området från 20-talet och framåt.

Läs mer och se bilder

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by Mailchimp