Copy
Nyheter från föreningen, maj 2016
Läs mailet i webbläsaren
Tid för Nationaldagsfest!

Snart är det dag för nästa firande, nämligen Nationaldagen. I Kärrtorp firas samtidigt Kärrtorpsfestivalen och i Skarpnäck är det 5-folkfestival.
Läs mer om festligheterna

Sedan vill vi såklart tacka alla som var med och firade, eldade, sjöng, fiskade, fikade och umgicks på Valborg. Och tack till alla som hjälpte till i fiskdammen, med lottförsäljningen och annat.
Några bilder ligger här


Trevlig helg!
BCS monterar ned luftburen kabel

BCS Network som äger det kabeltevenät som finns hos många hushåll i området har påbörjat nedmontering av den lufburna kabeln. Föreningen försöker ha dialog med BCS kring det fortsatta arbetet, men har man frågor ska man kontakta BCS direkt.

Läs mer & kontaktuppgifter
Programmet Bagarmossen och Skarpnäck

Dialogen kring den omdiskuterade förtätningen av Bagarmossen-Skarpnäck forsätter. Stadsbyggnadsnämnden har godkänt redovisningen av samrådsredogörelsen med förslag till bearbetningar och kompletteringar av programmet.

Läs mer om detta här
Upphämtning av trädgårdsavfall

Vi får frågor från medlemmar om de nya typerna av återvinningskärl som finns hos flera villaägare i området. De är kärl för upphämtning av trädgårdsavfall som kan beställas av Stockholm Vatten. Tänk på att du kan dela kärl med en granne!

Här kan du läsa och boka

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by MailChimp