Copy
Nyheter från föreningen, oktober 2016
Läs mailet i webbläsaren
Senaste planerna för Kärrtorp centrum

I samband med att Stockholms stad planerar att bygga 160 nya bostäder i Kärrtorp Centrum satsar de också på en ordentlig förbättring av torget, busstorget och parkeringsplatserna. Planen var på granskning i somras och väntas antas i stadsbyggnadsnämnden den 24 november 2016.
Här kan du läsa mer och se hur planerna ser ut.

 
Höstlovskul i området

Det är snart höstlov och för er som är hemma och lediga finns det en hel del aktiviteter på kulturhus, parklekar och ungdomsgårdar nära oss: popkollo, loppis, pysselverkstad, teater mm. Läs mer här
 
Förbättringar för cyklister i området?

Kanske du cyklar till någon av de närliggande T-banestationerna varje dag, eller hela vägen till jobbet. Vi är intresserade av att veta vad du tycker om till exempel möjligheterna att låsa cykeln eller att cykla säkert i vårt område. Har du kommentarer eller förslag får du gärna skicka det till styrelsen.

Mejla styrelsen
Multistege och plattform inomhus

Om du ska renovera inomhus och till exempel måla väggar och tak tipsar vi om vår multistege och vår inomhusställning. Du slipper gå upp och ner på en smal stege och samtidigt balansera färgburken, och kan således måla större partier på en gång. De kostar 50 kr/styck per vecka att hyra.

Läs mer och boka
Vi söker bilder från 70- och 80-talen

Nästa år firar föreningen 90 år! Vi söker bilder från området från 70- och 80-talen. Det kan vara bilder på platser, hus eller liknande. Så har du bott här sedan dess, eller har släkt som bodde här under den perioden, får ni gärna gräva i arkiven och kontakta styrelsen.

Mejla styrelsen

© 2016 Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening
Nyhetsbrevet skickas till föreningens medlemmar. Om du vill svara, skriv till info@skarpnack.org

Facebook - www.skarpnack.org - info@skarpnack.org

Avregistrera från utskick    Uppdatera prenumerationsalternativ

Email Marketing Powered by Mailchimp