Copy

Uitnodiging informatiebijeenkomst
Meld u nu aan: informatiebijeenkomst Slimme mobiliteit op woensdag 15 februari
Wat betekenen de recente innovatieve oplossingen op het gebied van mobiliteit voor u als gemeente, bedrijf of als regio? Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst over Slimme mobiliteit. Tijdens deze informatieve bijeenkomst praten deskundigen u bij over de trends en belangrijke keuzen waar we als Cleantech Regio voor staan. Ook benoemen we samen kansen en mogelijkheden voor uw werkterrein.
Direct aanmelden
Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ambtenaren (verkeer en vervoer, verkeersmanagement) economie, parkeren, vergunningen), marktpartijen en betrokken werkgevers/medewerkers in Cleantech Regio.
Waarom?
Cleantech Regio werkt aan een betere doorstroming op het wegennet o.a. in onze regio. Zowel binnen als buiten de stad. Door ‘intelligentie’ toe te voegen aan mobiliteit verkorten we de reistijd van deur tot deur. Dit biedt kansen voor slimmer reisgedrag van de reiziger. Ook werkgevers kunnen hier hun voordeel mee doen, denk aan CO2-besparingen, vitalere medewerkers, lagere kosten en een aantrekkelijk imago. Dit alles draagt bij aan een leefbare, bereikbare en aantrekkelijke stad.
Wat?
Tijdens deze interactieve sessie praten deskundigen u bij over de volgende drie thema’s en gaan graag met u in gesprek over wat deze ontwikkelingen betekenen voor onze regio:
 
Talking Traffic
Nieuwe ontwikkelingen in ‘smart mobility’ volgen elkaar in snel tempo op. Vandaag parkeren auto’s zichzelf in en zijn ze verbonden met elkaar (connected cars). Morgen zijn de auto en uw huis/werklocatie met u verbonden via uw smartphone (Internet of Things, voortdurende connectiviteit). En overmorgen (tussen 2018 en 2022) kan de auto u zelfstandig, via de snelweg en in grote delen van de stad, naar uw bestemming rijden.
 
Evenementen
Files en verkeerschaos rond evenementen en attracties zijn geen uitzondering. Evenementenorganisaties en -locaties kunnen het verschil maken voor hun bezoekers door informatiediensten rond attracties, evenementen en concerten te ontwikkelen en deze te koppelen aan reisinformatie voor de slimste route, de beste parkeerplekken of met slimme apps een reismaatje zoeken bij u in de buurt.
 
Supermarktlogistiek
Supermarkten zijn ook verladers, die met hun vracht of goederen hun filialen moeten bevoorraden. Vervoerders kunnen zich aanbieden om die vracht te vervoeren. Planning en inzicht in data is hierbij essentieel. Voor een supermarkt en haar vervoerders is het mooi als alle informatie samen in één databank komt. De extra informatie maakt het mogelijk dat verladers, vervoerders én overheden met elkaar in gesprek kunnen over het verder verbeteren van distributiestromen in steden.
Wanneer: woensdag 15 februari, 13.00 – 16.15 uur
Inloop/ontvangst: vanaf 12.45 uur met een lekker broodje
Locatie: Schouwburg Deventer
Direct aanmelden
U kunt zich hier direct aanmelden voor deze bijeenkomst.

Stuurt u deze mail gerust door naar collega’s/collega-bedrijven voor wie dit interessant kan zijn.
 
Tot woensdag 15 februari.
Met vriendelijke groet,
 
 
Arjan Brink
Regiocoördinator Bereikbaarheid,
Programmamanager Beter Benutten / Projectleider Slim Reizen
Share
Tweet
Share
Forward
Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen Cleantechregio Stedendriehoek


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Slimreizenstedendriehoek · Leeuwenbrug 85 · Den Helder, NH 7411 TH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp