Copy
Werkgeversbijeenkomst 22 september: Alles over de nieuwe fietscampagne
Meer medewerkers op de fiets met nieuwe Slim & Snel campagne

De werkgeversbijeenkomst staat deze keer vooral in het teken van de nieuwe fietspromotiecampagne die Slim Reizen Stedendriehoek onlangs is gestart: Slim & Snel. Hoe krijg je nog meer medewerkers zover dat ze hun auto laten staan en met de fiets naar het werk komen? Tijdens de werkgeversbijeenkomst op donderdagmiddag 22 september in Deventer vertellen we je alles over Slim & Snel en ook wat het jou als werkgever oplevert.
 

Slim & Snel-fietsers laten de auto staan en pakken de fiets naar hun werk
Fietsende werknemers leveren je als werkgever veel op: besparingen, een beter imago en een beter werkklimaat. Want fiets je een halfuur per dag dan ben je gezonder. Fietsers zijn betere planners, ze hebben minder ziekteverzuim en hebben minder negatieve emoties. Best interessant dus!

Fietsen wordt nu nog leuker met de Slim & Snel App
Alle deelnemers aan Slim & Snel krijgen een eigen coaching-app voor dat extra duwtje in de rug. Deze slimme app registreert de ritten, minuten en kilometers en stimuleert om door te gaan. Nemen je medewerkers voortaan de fiets in plaats van de auto? Dan kunnen zij met de app in 9 maanden tot €190 bij elkaar sparen. De gespaarde punten kunnen zij inwisselen in de speciale webshop voor kortingen of een kans in de loterij.
 

De spelregels
Iedereen met een fiets of e-bike in de regio Stedendriehoek kan meedoen. Voor echte overstappers van auto naar fiets is er een financiële beloning. Dat zijn deelnemers die voortaan vaker voor hun woon-werkritten de fiets nemen en de auto laten staan. Om hiervoor in aanmerking te komen is een werkgeversverklaring nodig. De voorwaarden zijn te vinden op www.slimensnel.nl.

Samenwerking met bedrijven en organisaties
Voor de werving van deelnemers werken we graag met regionale bedrijven en organisaties samen. Jij als werkgever speelt een belangrijke rol om je medewerkers te stimuleren mee te doen. Tijdens de werkgeversbijeenkomst vertellen we je graag wat het jou oplevert om mee te doen en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen. Zo komen we graag langs voor een gesprek om te kijken welke aanpak het beste bij jouw organisatie past. Ook hebben we een toolkit met standaard promotiemateriaal en kunnen we promotieteams inzetten.
 
Marcel van Walraven, facilitair manager Gelre Ziekenhuizen:

“Wij zijn blij met de nieuwe fietsstimuleringscampagne. Het past goed bij ons vitaliteitsprogramma,  onze medewerkers krijgen zo een extra duw in de rug om gezond en fit naar het werk te reizen.”
Bert Pepping, HRM-manager Schoneveld Breeding:

“Ook Schoneveld Breeding is erg enthousiast over de nieuwe Slim en Snelcampagne. Met het oog op onze aanstaande verhuizing naar de rand van Voorst is deze actie ook voor onze medewerkers weer een goed moment om de overstap te maken van auto naar fiets.”
Het volledige programma
15.00 - 15.30   Inloop
15.30 - 15.35   Welkom
15.35 - 15.50   Korte update Beter Benutten en Slim Reizen
15.50 - 17.05   Campagne Slim & Snel op de fiets
17.05 - 17.10   Uitnodiging meedenken over het vervolg van Beter Benutten na 2017
17.15 - 18.15   Informele borrel
Handige oplossingen
Er komen steeds meer handige producten op de markt waardoor fietsen nog aantrekkelijker en eenvoudiger wordt voor je medewerkers. Tijdens de bijeenkomst laten we er een aantal zien.

Meld je nu aan
De bijeenkomst is dit keer bij Tauw bv, Handelskade 37 in Deventer.
Geef je op via de website
Share
Tweet
Share
Forward
Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven binnen Cleantech Regio Stedendriehoek


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Slim en Schoon Reizen · H.W. Iordensweg 17 · Twello, 7391 KA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp