Copy


Nieuwsbrief maart 2015
In deze nieuwsbrief
De do’s en don’ts voor een vitalere organisatie - werkgeversbijeenkomst 12 maart
Heb jij je al aangemeld voor de werkgeversbijeenkomst van aanstaande donderdag 12 maart? Er zijn nog enkele plekken vrij. Onderwerpen zijn onder andere:
  • Casus: Hoe stimuleer ik de vitaliteit en gezondheid van mijn medewerkers? Met slimme mobiliteit en aandacht voor gezondheid op de werkplek!
  • Workshop: De do’s en don’ts voor een vitalere organisatie. Je gaat concreet aan de slag met vragen als: wat is de impact van woon-werkverkeer op vitaliteit? Hoe ga je eenvoudig en doelgericht aan de slag met dit onderwerp? Wat zijn de do’s en de don’ts? Waarom levert investeren in vitaliteit meer op dan het kost?
  • Test het kantoormeubilair van de toekomst!
Locatie: Koelhuis, Parkstraat 1, 7202 AD Zutphen
Tijd: 15.00 – 17.30 uur, daarna gelegenheid voor een borrel
 
We hopen dat je (weer) van de partij bent. Meld je aan en stuur deze uitnodiging gerust door naar een collega.


 

 
Minder reiskosten dankzij de Slim Reizen Kostencalculator
Heb jij de Slim Reizen Kostencalculator al onder de aandacht van je medewerkers gebracht? Hiermee berekenen zij of hun reiskosten voor woon-werkverkeer omlaag kunnen. De online Slim Reizen Kostencalculator werkt snel en eenvoudig:
 
1. De medewerker vult de diverse stappen in. Hij kan er allerlei kosten, vergoedingen en bijzonderheden opgeven. Bijvoorbeeld vaste kosten zoals autoverzekering, motorrijtuigenbelasting en afschrijving, een reiskostenvergoeding of fiscaal voordeel.
2. De Slim Reizen Kostencalculator laat zien wat het kost om met de auto, het ov, de fiets of een ander vervoermiddel van woning naar werk te reizen.
3. De medewerker kan goed onderbouwd voor het goedkoopste vervoermiddel kiezen.
 
Neem contact met ons op om de Slim Reizen Kostencalculator ook in jouw organisatie in te zetten.
Slim Reizen Stedendriehoek is een co-creatie van overheden en bedrijfsleven onder regie van regio Stedendriehoek