Copy
Beste <<First Name>>, wat een prachtige kleuren weer bij het Bloemencorso Bollenstreek. Ook Draadkracht zet de bolletjes buiten! We hebben een kraam op Weekend de Kade in Haarlem. Hieronder lees je meer. Ook over het speciale pakket in samenwerking met Wieke van Keulen.
View this email in your browser
Zo krijg je de zomer wel in je bol...
Draadkracht op de Kade

Ruiken, proeven, zien, beleven Tijdens het Moederdag weekend van 9 en 10 mei vindt de eerste editie plaats van Weekend de Kade in Haarlem. Het is geen festival, en het is geen traditionele markt, maar een feestje is het zeker!

 

Langs de Kade vind je bijzondere en eigenzinnige koopwaar verkocht door de producent/importeur zelf. Ruiken, proeven, aanraken en het verhaal achter een product hoor, zie, proef en beleef je hier. Daarbij is er een groot terras met een bar en live muziek. Spreek gerust af via Facebook met vrienden, maar ontmoet ze ook daadwerkelijk onder het genot van een drankje en streetfood geserveerd vanuit de foodtruck.

Struin langs de 60 kramen met een gevarieerd wisselend aanbod waaronder kunst, design, outdoor, lifestyle, (ambachtelijke) etenswaren, interieur, vintage & fashion.
Vermaak voor het hele gezin tijdens Weekend de Kade door de combinatie van de marktkramen (60+), foodtrucks (5+) met bar en groot zonneterras aan het Spaarne, live muziek met singer songwriters, en wie weet een workshop hier en daar voor kinderen en volwassenen. Hou het programma op de website van Weekend de Kade in de gaten voor het laatste nieuws en welke deelnemers deze editie heeft.
Zaterdag 9 mei 2015 van 11:00 tot 18:00 uur
Voorbeelden en patronen
Klik hier voor de flyer
Gelukkiger door breien, het is bewezen!
Uit recent onderzoek is gebleken dat vrouwen die onder stress lijden zich beter gaan voelen als ze gaan handwerken. Het is vergeleken met mediteren en schrijven. Handwerken gaf het beste resultaat! Interessant? Hier lees je het (engelstalige) onderzoek.
Wing$ pakket Wieke

Wing$ is een haakpatroon van een snood (colshawl) van 30 x 160 cm

Deze shawl heeft Wieke genoemd naar de song “Wing$” van Macklemore & Ryan Lewis. Zo’n gaaf nummer en ook de tekst is de moeite waard om eens goed naar te luisteren.

De Vinnis Colours bamboe is uitstekend geschikt voor de reliëfsteek die ze in dit patroon gebruikt. Vaak maken de gehaakte reliëfsteken het werk wat “stijver”. Wieke is dol op reliëfsteken en met dit heerlijke, zachte garen is het geweldig om deze steken te haken. Het geeft haar “Wing$”.

Materiaal
Voor deze shawl zijn 7 bollen Vinnis Colours Serina (100 % bamboo – eco-friendly) à 50 gram – 111 meter, kleur 685 aubergine gebruikt en een haaknaald van 4 mm.

Het pakket is door Wieke van Keulen samen met Draadkracht samengesteld. Heb je interesse? Klik dan hier. Prachtig, maar liever een andere kleur? Maak dan een keuze in de webshop van Draadkracht.
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Draadkracht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences