Copy
Nieuws van Draadkracht- Draadpraat...
View this email in your browser
Beste <<First Name>>,
We zijn er klaar voor! 
Na een periode van voorbereidingen is het nu echt zover. Draadkracht is officieel van start gegaan.

- "Sterk door handwerk" is mijn motto, je wordt letterlijk sterk van handwerken. Het verbindt, geeft rust, stimuleert creativiteit en geeft zelfvertrouwen.

- Ik bied graag handwerkers de mogelijkheid om mooi, duurzaam materiaal te gebruiken voor hun passie. Het materiaal dat ik aanbied zorgt voor betere economische omstandigheden voor vrouwen in Afrika. 

- Naast de verkoop van materialen worden er vanuit Draadkracht ook activiteiten georganiseerd.

Het prachtige exclusieve materiaal is ingekocht. 
De webwinkel is online en we gaan voor het eerst een kraam inrichten op de breidagen in Rijswijk.
Spannend en ontzettend leuk! 
Graag vertel ik er iets meer over...


Brei-haakdagen


Vrijdag 20 en zaterdag 21 maart sta ik voor het eerst met een kraam op de brei- en haakdagen in Rijswijk. Dit is het grootste brei- en haakevenement in de Benelux, zoals ze zelf aankondigen "het hipste event van Nederland".

De woonkamer staat al vol met dozen materiaal en decoratie voor de kraam. We hebben zelfs een proefopstelling van de kraam gemaakt. Ook zo nieuwsgierig? Het lijkt me erg leuk om je daar te ontmoeten.

Klik hier voor meer informatie over de breidagen.


 
Primeur op de beurs!

Zoals ik verliefd werd op de bamboe serina van Vinnis gebeurde dit ook bij de Moya katoen. Ook dit is Zuid Afrikaans handgeverfd en duurzaam. Ik heb het dan ook meteen besteld in deze 10 kleuren. Er zullen er vast nog veel volgen.

De Moya is op de brei- en haakdagen alleen bij Draadkracht verkrijgbaar en te bestellen.

Bamboe Serina
Niet alleen een mooi en duurzaam product maar ook het verhaal achter de naam is mooi.
Het is de  Deense verpleegkundige en fanatieke handwerkster Vinni Nielsen, die in 1993  naar Zuid-Afrika verhuisd. Ze ondervindt dat er geen mooie garens verkrijgbaar zijn.
Inventief als ze is begon ze zelf te creëren. De geboorte van ‘Vinnis’.
Binnen 6 jaar was het een succes en uitbreiding werd noodzakelijk. Alle bewerkingsprocessen  van de Vinnis Colours garens worden met de hand gedaan en in de zon gedroogd.
Zelf schrijft Vinni het succes van haar bedrijf toe aan de inzet van haar trouwe werknemers. Door de verkoop van deze producten worden deze vrouwen uit de arme wijken er  economisch beter van. Een prachtig effect waar Draadkracht graag een bijdrage aan levert. 
Nu eindelijk ook in Nederland te koop

Serina
Serina is 100% eco vriendelijk. Het geeft een prachtige zijdezachte luxe uitstraling met haar rijke glans. Het valt natuurlijk, waardoor het uitermate geschikt is voor sjaals, zomertopjes en niet te vergeten babykleertjes.
De keuze is enorm minstens 80 kleuren, elk met een eigen effect, doordat het handmatig geverfd en gedroogd is.  Elk werk krijgt daardoor zijn eigen unieke nuance.  Echt een must voor de veeleisende creatieveling die op zoek is naar creme de la creme garens. 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © *2014 Draadkracht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp