Copy
Beste <<First Name>>, de lente is begonnen... In deze nieuwsbrief een impressie van de Brei- en haakdagen in Rijswijk. Het was één groot feest!
View this email in your browser
De kleurrijke kraam van Draadkracht...
De sfeer was geweldig tijdens de brei- en haakdagen. Het was een drukte van belang bij de kraam. Veel verbazing werd uitgesproken over de zachtheid van de bamboe en er was veel enthousiasme over de prachtige kleuren. Het feit dat de MoYa katoen goed gecombineerd kan worden met de bamboe Serina sprak ook erg aan. Leuk was het dat Michelle du Plessis van Scaapi, de importeur van de garens, echte Afrikaanse bloemen kwam brengen om te feliciteren met ons eerste "optreden" op een beurs. 
Enthousiaste draadkrachten hebben mooie voorbeelden gemaakt van de Serina en de MoYa. Natuurlijk werden die voorbeelden prominent getoond op de kraam. Om de indrukken vast te houden, boden we een flyer aan zodat later nog eens teruggekeken kan worden. Met de link hieronder kom je bij de flyer.
Klik hier voor de flyer
Ook leuk? Punniken!
De beschrijving voor dit gepunnikte sieraad is door onze draadkracht Pauline gemaakt. De link staat in de webwinkel of hieronder. Veel plezier!
Draadpret punnikketting
TIP!

Het is nog niet uit met de Draadpret...
De volgende keer volgt er meer!

Bewaar hiervoor alle draadjes die je anders misschien weg zou gooien...
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Draadkracht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences