Copy
Beste Draadkrachtfans, 

Wat hebben we veel te melden! 
Even in vogelvlucht:
  • Eigen winkel in de Raaks Halle Haarlem
  • Het Draadkrachtcafé 
  • Assortiment is uitgebreid 
  • Samenwerking Hart breicollege en Naantje Knit 
  • Handwerkbeurs in  Zwolle 11-14 februari

 
View this email in your browser
Goh, we zijn alweer ruim een jaar verder sinds de start! Wat vind ik het verschrikkelijk leuk dat we nu ook een echte winkel hebben! De webshop bevalt prima, maar daar kun je de kleuren nooit zo goed als in het echt zien en vooral mis je de mogelijkheid om te voelen aan de materialen. Het was altijd een grote wens om een bruisende plek te hebben in Haarlem waar we naar hartenlust aan de slag kunnen.
Daar heb ik best veel op zitten broeden want ik ben geen type om mezelf in een winkel op te sluiten. 
De conceptstore in Haarlem kende ik wel maar ik was zelf  niet op het idee gekomen om daar onderdeel van te worden. Heerlijk dat er dan draadkrachten in mijn omgeving zijn die me hierop wijzen. Ik ben samen met de Draadkrachtcafé-bezoekers meteen gaan kijken en er bleek plek te zijn! Wat een mooie kans, samen met 30 andere ondernemers je droom werkelijkheid te laten worden. dat voelt zo goed!
Op vrijdag zijn we daar altijd zelf aanwezig. Dan is daar in de koffiehoek ook vanaf 11 uur het Draadkrachtcafé. Ieder neemt z'n handwerk mee en samen wordt er veel gedeeld, gepraat en gelachen.
Uitbreiding draadkrachtige garens

Rosarios4
Tijdens mijn vakantie in Portugal ontdekte ik de spannende garens van Rosarios4. Gemaakt van melkeiwit en zijde en ook mixgaren van katoen. Ik was op slag verliefd en kan jullie nu tot mijn grote vreugde vertellen dat het via Draadkracht te koop is. 

Toverbollen 
De xxl bollen van de Zozjaals vielen zo in de smaak, dat we ze nu in 4 verschillende maten hebben gemaakt. Heerlijk om zo los te kunnen gaan met allerlei kleuren en die aan elkaar te smeden tot een magische toverbol.
Een deel van de wol hebben we zelf geverfd. Wolverven is misschien wel m'n grootste liefhebberij. Om het zelfgeverfde materiaal goed te kunnen onderscheiden, hebben we dit met glitters versierd..

Hiya Hiya 
Goed gereedschap is het halve werk. Als je echt heerlijk wilt breien, gun jezelf dan zo'n prachtige set van Hiya Hiya. Heel eerlijk gezegd vind ik het best stoer dat ik ze nu zelf verkoop! Crème de la crème....
Geen kronkelende kabels en stroppende steken meer.
Samenwerking 

Samen is leuker dan alleen; Regien Hart gaat vanuit Hart Breicollege workshops met Draadkrachtige garens aanbieden. http://www.facebook.com/hart-breicollege-682001791844583/
Nana Seijlhouwer ontwerpt breipatronen. Ze heeft prachtige sjaals ontworpen en legt nu de laatste hand aan een zomertrui gemaakt  van diverse Rosarios4 garens. We gaan haar patronen als pakket aanbieden http://www.facebook.com/naantjeknit/


 
Handwerkbeurs 11-14 februari IJsselhallen-Zwolle

Het wordt weer een hele happening, maar liefst 15.000 bezoekers worden er verwacht. Spannend hoor! Heb je nog geen kaarten of een passe-partout? Bestel je kaarten hier:http://www.handwerkbeurs.nl

Voor mij de vraag, hoe pak ik de organisatie van deze dagen aan? Gelukkig kan ik op veel hulp rekenen. Voor de hulptroepen hebben we alvast een vakantiehuisje in de buurt gehuurd. We hebben nu al een schoolreis-, nou meer een werkweekgevoel. 

Nu zijn we vooral lekker bezig met:
hoeveel voorraad heb ik nodig?
wat voor verpakking past bij Valentijnsdag?
hoe is de presentatie dit keer?  
Het is een leuke puzzel, die nu bijna is gelegd. Zien we je daar weer? 
Copyright © 2016 Draadkracht, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp