Copy
logo_hyllie

På torsdag är medlemmar från Hyllie Företagsgrupp varmt välkomna att anmäla sig till Företagsgruppen Mitt i Malmö, webbinar. Se nedan för mer information om webbinariet och hur du anmäler dig!

Hur löser vi IT-kompetensbristen i Sverige på 70.000 IT-personer innan 2022?

Den genomgripande digitalisering som pågår i Sverige och globalt har gjort att den digitala sektorn, dvs IT- och telekombranschen tillsammans med andra verksamheter med stort beroende av IT, har blivit näringslivets starkaste tillväxtkraft. Nu hotas den fortsatta tillväxten av sektorn av bristen på spetskompetens.

Vår (Sveriges) fortsatta framfart av genomgripande digitalisering har dessutom påverkats av den situation som Covid-19 orsakat.

torsdag den 21 januari kl. 11.15 kommer Sladjan Bogojevic presentera ett starkt alternativ till de åtgärder som listats som exempel i den rapport som IT & Telekomföretagen givit ut.

Sladjan Bogojevic är grundare av ESPA Consulting Group AB och dess tjänst/produkt Talent Embassy. Han har sammanlagt c:a 20 års av arbetserfarenhet av arbete inom telekom, IT, IoT industrin samt konsultrekrytering och konsultbemanning i Sverige. Sladjan är en sann nätverksbyggare som älskar att sätta individer i kontakt med varandra baserat på de behov han ser hos de olika parterna.

När du anmäler dig till webbinariet kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 21 januari 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 20/1.

Onsdagkvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Klicka här för att anmälda dig!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.

Hjärtligt välkomna!

LinkedIn iconFacebook iconWebsite icon

Copyright (C) 2021 Hyllie Företagsgrupp. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp