Copy
logo_hyllie

Nästa torsdag är medlemmar från Hyllie Företagsgrupp varmt välkomna att anmäla sig till Företagsgruppen Mitt i Malmö, webbinar. Se nedan för mer inbjudan och hur du anmäler dig!

Webbinar kring sök med hundar i brottsförebyggande syfte

Välkommen på webbinar om hundarnas jakt efter narkotika med föreläsare Maria Delin!

På torsdag den 1 april kl. 11.15 kommer Maria Delin berätta om hundarnas jakt efter narkotika, och sin egen bakgrund från att rädda orangutanger i Borneo till att leta narkotika på Öresundsbron.

Med Marias mångåriga erfarenhet av arbetet som hundförare både inom Försvarsmakten och Tullverket har hon nu startat Watson Detective Dogs för att kunna verka mer förebyggande i kampen mot narkotika.

Watson Detective Dogs erbjuder narkotika- och vapensök med specialutbildade hundar. Kunderna är privatpersoner, skolor och företag. Vårt arbete är brottsförebyggande och vi vill skapa en tryggare miljö, såväl på arbetsplatsen som för den privata familjen.

När du anmäler dig till webbinariet kommer du att få en bekräftelse om att anmälan gått igenom — se till att du har fått detta mail efter att du registrerat dig, annars har inte din anmälan gått igenom!

Var: Online via mötesplattformen Zoom
När: Torsdagen den 1 april 11.15-12.00
OSA: Senast onsdagen 31/3

Onsdagskvällen före webbinariet skickas det ut en länk för onlinemötet till dem som är anmälda, tillsammans med information om hur du kopplar upp dig till mötet, och vad du ska tänka på under mötets gång.

Klicka här för att anmälda dig!

DET ÄR ALLTID VÄRT ATT ANMÄLA SIG! Även om du inte kan närvara på hela eventet, eller vill lyssna till webbinariet på nytt, så är det alltid värt att anmäla sig ändå. Vi spelar in webbinariet och skickar ut en länk till dem som anmält sig, så att ni har fram till söndagen efter föreläsningen på er att lyssna igenom på nytt.


Hjärtligt välkomna!

LinkedIn iconFacebook iconWebsite icon


När ni klickar på ikonerna ovan, blir ni skickade vidare till respektive leverantörs sida. För information om hur er data används på dessa sidor ber vi er att se leverantörernas egna dataskyddsföreskrifter.

Copyright (C) 2021 Hyllie Företagsgrupp. All rights reserved.

Update Preferences | Unsubscribe

Email Marketing Powered by Mailchimp