Copy
banner_hylliefg

Välkommen på visning av The Point!

Den 17 oktober bjuder vi, tillsammans med Quality Hotel View, in till medlemsmöte med visning av The Point i Hyllie.

Med sina 110 meter och 29 våningar är The Point Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad och Malmös näst högsta hus. Annehem kommer att berätta mer om denna spännande byggnad och bjuda oss på en visning på höga höjder.
När: torsdagen den 17 oktober, kl. 15.00 - 16.30.
Var: Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29. Se här för karta.
Förtäring: Quality Hotel View bjuder på lättare fika.

Max antal deltagare: 40 st. Först till kvarn gäller. Högst två deltagare per medlem (företag/organisation).

Anmälan: Anmälan sker via knappen nedan senast den 14 oktober! Vi använder oss av SimpleSignup och du får ett kvitto skickat till din e-postadress vid anmälan. Då detta är medlemsmöte med visning av The Point är det satt ett max deltagarantal om ni skulle få förhinder ber vi er därför snarast möjligt göra er avanmälan till till info@hylliefg.se.
 
Anmäl dig här!
Glöm inte att ta med visitkort!

Vi tar fotografier på våra möten som publiceras på vår hemsida och Facebook. Vill du inte vara med så säg ifrån innan mötet så tar vi självklart hänsyn till din önskan.
Detta medlemsmöte sker i samarrangemang med Quality Hotel View!
Visningen av The Point sker med hjälp av Annehem!

WORKSHOP MED FOKUS PÅ MALMÖ!

Under ledning av chefen för lokalpolisområde norr, Andy Roberts och kommunalrådet, Andreas Schönström (S) fokuserar vi på hur vi som medlemmar kan bidra till ett tryggare Malmö och samtidigt lyfta den positiva bilden av Malmö.
På Malmö Företagsgruppers möten får du möjlighet att träffa medlemmar från andra företagsgrupper och på så sätt utöka ditt nätverk så missa inte att anmäla dig till denna workshop!

Var: Näringslivskontoret, Lugna Gatan 82, Lokalen Utsikten, våning 6. Se här för karta.
När: Tisdagen 1 oktober kl. 08.00-11.30.
Anmälan: Anmälan sker senast 27 september. För mer information om Workshopen och anmälningslänk se Malmö Företagsgruppers hemsida.

Malmö Företagsgruppers Mingelmässa 2020!


Måndagen den 3 februari går Malmö Företagsgruppers Mingelmässa av stapeln. Den som vill boka monterplats har möjlighet att göra detta redan nu. För mer information och kontaktuppgifter till Malmö Företagsgrupper se här!
Hyllie Företagsgrupps styrelse
Ledamöter: Camilla Ahlin Nilsson (ordf.), Malmö Arena | Mats Björklund, Exakta XL AB | Josef Bahner, Bahner Redovisning | Veena Andersson | Monika Baranowska, Lunds Tekniska Högskola - Fastighetsvetenskap | Mikael Hankell, Hankells Ekonomikonsult AB | Arne Åbjörnsson, a:tree communications || Suppleanter: Maria Bökman, Gemervärde Sverige AB | Claes Samuelsson, Eventbyrån i Malmö AB
Copyright © 2019 Hyllie Företagsgrupp, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp