Copy

Kära medlemmar i Hyllie företagsgrupp!


Nu är snart detta år slut, vilket otroligt speciellt och märkligt år detta har varit. Jag vet i alla fall att detta är ett år jag inte kommer att sakna och jag tror att många känner samma som mig. Vi är många som påverkats mycket av denna pandemi, en del mycket hårt på sina arbeten och många även privat när man inte kunnat träffat sina nära och kära som vanligt.

För Hyllie Företagsgrupp började 2020 bra med årets första medlemsmöte under januari där vi tillsammans med Fosie Företagsgrupp, Malmö Redhawks och Malmö Arena hade en trevlig hockeykväll. En tradition vi hoppas kunna återuppta snart igen! Några dagar senare var det dags för Malmö Företagsgrupps mingelmässa, även denna i Hyllie och då på Quality Hotel View. Det blev ett lyckat event med bra nätverkande, föreläsning och trevliga möten.

När pandemin slog till i mars fick vi, precis som många andra nätverk, pausa våra medlemsträffar och vi valde att hålla vårt årsmöte digitalt. Sommaren kom och solen med den och det var något att njuta och glädjas åt.

Eftersom det är just medlemsträffarna som gör vårt nätverk blev vi glada att i början av hösten återigen kunna hålla två stycken lunchmöten. Ett med temat "Omvärldsanalys" tillsammans med Handelsbanken och Quality Hotel View och ett med temat IT- & Datorsäkerhet tillsammans med Cyber Defense by Q och Malmö Arena.

Jag är glad att vi trots detta märkliga år kunnat ha 4 st medlemsevent och nu ser vi fram emot 2021 som vi hoppas ska bli ett gladare och finare år där vi kan mötas igen. Tills det är läge att ses igen håller vi gärna kontakt med er via telefon, mail eller digitalt möte. Hör bara hör av er om ni har förslag på medlemsmöten, kanske ni har ett intressant ämne och vill arrangera ett digitalt medlemsmöte.

Vi i styrelsen är nu i gång och planerar inför nästa år, tyvärr utan vår kära kassör, Josef Bahner, som lämnade oss hastigt för några veckor sedan. Det var med stor sorg vi tog emot beskedet att han gått bort, vi sänder en extra tanke till hans familj i denna svåra tid. Josefs bortgång innebär att vår vice ordförande Mikael Hankell även axlat rollen som kassör.

Det är ni medlemmar som gör vårt nätverk, vi vet att många har det tufft just nu men ert medlemskap är basen i vårt nätverk, utan er finns vi inte så vi hoppas att ni alla följer med oss in i nästa år - det blir bättre och vi kommer att kunna ses igen!


God Jul & Gott Nytt År!

 
vid pennan Camilla Ahlin Nilsson, ordförande i Hyllie Företagsgrupp

Ensam julgran söker julklapp!


I år vill Hyllie Företagsgrupp uppmärksamma vår medlem Quality Hotel Views jultradition med "Ensam julgran söker julklapp". En av de viktigaste jultraditionerna är att samla in gåvor till människor i närområdet som behöver lite extra magi under högtiden.
 
Vill hoppas du vill vara med och bidra!
Så här gör du; köp en julklapp, markera med ålder, om du anser det passar bäst till unise/pojke/flicka och lägg den under vår julgran på Quality Hotel View. Se här för mer information. Du kan även köpa ett gåvokort i receptionen i olika valörer och hänga i julgranen. Pengarna skänks oavkortat till Giving People. Insamlingen pågår från 27/11 - 20/12!
 
I år välkomnar Quality Hotel View även egna insamlingar om man till exempel inte har möjlighet att ta sig till hotellet. Mejla då till Elin Ingvarsson, Quality Hotel View på elin.ingvarsson@choice.se så berättar hon mer om hur det fungerar.

Viktig information gällande pappersfakturor


För att minimera våra kostnader för utskick via postgång samt minska belastningen på vår natur ser vi gärna att ni har möjlighet att ta emot era medlemsfakturor via e-post eller som elektroniska fakturor.

Har ni inte möjlighet till detta tillkommer en avgift på 29 kr för pappersfakturan. Vill ni uppdatera ert medlemsregister ber vi er er kontakta oss.

Julledighet

 
Hyllie Företagsgrupps kansli håller en kort julledighet mellan den 28 - 30 december.
Hyllie Företagsgrupps styrelse

Ledamöter: Camilla Ahlin Nilsson (ordf.), Malmö Arena | Mikael Hankell, Hankells Ekonomikonsult AB | Veena Andersson, Riksbyggen | Jessica Anebreid, Malmömässan | Mats Björklund, Exakta XL AB | Mikael Jansson, Cyber Defense by Q | Arne Åbjörnsson, a:tree communications | |Suppleanter: Maria Bökman, Gemervärde Sverige AB | Aminah Fallgren, SONA Connect AB | Claes Samuelsson, Eventbyrån i Malmö AB
Vår hemsida
Facebook
LinkedIn
Kontaktuppgifter: 070-993 66 26 | info@hylliefg.se

Copyright © | 2020 | Hyllie Företagsgrupp | All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp