Copy
www.danmarkpaavippen.dk
kontakt@danmarkpaavippen.dk
View this email in your browser

Nyhedsmail: Sådan gik Folkemødet


JUNI 2016
Kære læser

Et godt og spændende Folkemøde på Bornholm er slut. Danmark på Vippen havde i år sin egen stadeplads, hvorfra vi afholdt 6 spændende debatter og arrangementer

Herunder har vi samlet et par artikler om nogle af debatterne:Chefredaktør: Landsdækkende medier findes ikke
Under overskriften 'Udkant eller vandkant? Konsekvenser af mediernes omtale' havde Danmark på Vippen inviteret chefredaktører fra Politiken, Jyllands-Posten, TV2 News og Jysk Fynske Medier til en debat om mediernes omtale af Det Lokale Danmark. Læs et uddrag af debatten her.

Uddannelsesdebat: Bedre samspil mellem uddannelser og erhvervsliv er afgørende
Skal flere videregående uddannelser fordeles rundt i landet? Det spørgsmål debatterede et skarpt panel på Danmark på Vippens stadeplads fredag under årets Folkemøde. Læs et uddrag af debatten her.

Kan alle landets kommuner spare 29 milliarder?
Drives de danske kommuner effektivt, eller er der store besparelsesmuligheder ved prioritering og effektivisering? Det debatterede Martin Ågerup fra CEPOS, Kim Ruberg fra Danmark på Vippen samt borgmestrene Holger Schou Rasmussen fra Lolland Kommune og Claus Wistoft fra Syddjurs Kommune. Læs dknyt.dk's artikel om debatten her.

Ny garantifond skal sikre vækst i hele Danmark
I en debat lørdag på Folkemødet om de manglende lånemuligheder i store dele af Danmark løftede Danmark på Vippens næstformand, Kim Ruberg, sløret for et konkret forslag, der skal sikre bedre lånemuligheder i Det Lokale Danmark. Læs om 'garantifonden' her, som har fået roser med på vejen fra ejendomsmægler Ole Rømer.

Folkemødestemning: Er Danmark i balance?
Hvordan opfatter Folkemødets gæster Danmarks balance? Det spørgsmål undersøgte Danmark på Vippen under årets Folkemøde. Se en video med Danmark på Vippens formand, Jakob Fastrup, der interviewer vores næstformand, Kim Ruberg, om undersøgelsens resultater her.


Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

Bliv støttemedlem af Danmark på Vippen for kun 100,- om året.

 
Copyright © 2016 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danmark På Vippen · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp