Copy
Nyhedsmail -  19. januar 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
Læs denne nyhedsmail i ny browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
19. januar 2017

Kære læser

Herunder finder du de seneste og vigtigste nyheder om Det Lokale Danmark.

God læselyst.
 
--------------------------------------------------------------------------------------

Udsigt til bedre lægedækning i Det Lokale Danmark 

Lægedækningsudvalget har netop fremlagt 18 konkrete anbefalinger til, hvordan lægemangel i Det Lokale Danmark kan løses. Blandt anbefalingerne er en ny honoreringsmodel, der i højere grad end tidligere tager højde for patienters behandlingsbehov. Yderligere består anbefalingerne også i at øge optaget af medicinstuderende på Aalborg Universitet. Begge anbefalinger roses af Danmark på Vippen, der glæder sig over udsigten til lægedækning i hele landet.
Læs mere


Dansk kystturisme rummer stort potentiale 
Nyhedsmediet Altinget fokuserer i øjeblikket på kystturisme og udlejning af ferieboliger som en vækstgenerator for Det Lokale Danmark. I den anledning er Danmark på Vippens næstformand, Kim Ruberg, aktuel med et debatindlæg, hvori han roser arbejdet for at fremme dansk kystturisme. Her fremhæver han især det tværgående samarbejde mellem de enkelte kommuner, hvor fælles branding skal være med til at fastholde de mange turister i Det Lokale Danmark.  
Læs mere

 

Ny fiberpulje skal give bedre forbindelse i Region Sjælland 

SEAS-NVE investerer 100 millioner kr. i fibernettet i Region Sjælland. Formålet med den nye fiberpulje er at imødekomme digital ulighed på tværs af Danmark. Investeringen er således glædelig for både virksomheder og private i området, eftersom det nye fibernet vil give gode vækstvilkår for regionens virksomheder samt gøre den digitale tilværelse lettere for beboerne i Region Sjælland.
Læs mere 

"Danmark bør lære af Sverige" 
”Det er derfor på tide, vi lærer af Sverige og lægger os i selen for at indhente det forspring, vores broderfolk `hinsidan´ har skaffet sig ved at skabe bedre balance i deres land,” skriver næstformand i Danmark på Vippen, Kim Ruberg, i Jysk Fynske Mediers nye fællessektion, ”Danmark”.
Læs mere 


Stigende antal fødsler i Jammerbugt Kommune
Jammerbugt Kommune, en af Danmark på Vippens medlemskommuner, oplevede i 2016 en markant stigning i antallet af fødsler. Udviklingen bryder med fire års faldende fødselsrater i kommunen, hvilket glæder Jammerbugts borgmester, Mogens Gade (V). Han kalder stigningen for iøjnefaldende og peger på, at flere folk i den fødedygtige alder bosætter sig i kommunen.
Læs mere

 

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2017 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp