Copy
Nyhedsmail -  2. marts 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
Læs denne nyhedsmail i ny browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
2. marts 2017

Regeringen indfører balancefilter

Siden Danmark på Vippen blev stiftet, har foreningen kæmpet for, at Folketinget indfører et såkaldt balancefilter: ”Derfor er der i dag også stor grund til at rose VLAK-regeringen for det her tiltag,” siger formand for Danmark på Vippen, Jakob Fastrup. Regeringens udspil kommer kun få dage, inden Folketinget skal behandle SFs forslag om netop et balancefilter, og Jakob Fastrup opfordrer alle partier til at stemme for forslaget.
Læs mere


Nationalbanken: Nye krav til små og mellemstore banker er unødigt byrdefulde
Formand for Danmark på Vippen, Jakob Fastrup, sagde i forrige uge, at Finanstilsynets nye krav til små og mellemstore banker er unødvendigt skrappe, og at de i sidste ende vil forringe og fordyre lånemulighederne i Det Lokale Danmark. Nationalbanken kritiserer nu også de nye krav og skriver, at de små banker kommer til at bære en alt for tung byrde, hvis kravene indføres.
Læs mere

 

Regeringen vil skære i byfornyelse: Rammer de mindre byer

Regeringen vil udbetale over 800 millioner i jobpræmier til langtidsledige, der kommer i arbejde. Pengene finder regeringen primært ved at skære i de midler, der er afsat til byfornyelse. Det rammer de områder, der i forvejen kæmper med udviklingen, mener Danmark på Vippen. 
Læs mere

Nedsættelse af færgetakster er en kæmpe succes
Ved en høring om nedsættelse af færgetakster til de danske øer var konklusionen entydig: Ordningen har været en kæmpe succes, siden den blev indført i august måned sidste år. ”Derfor opfordrer vi også Folketinget til hurtigst muligt at gennemføre fuld trafikal ligestilling året rundt,” siger Kim Ruberg, næstformand i Danmark på Vippen. 
Læs mere


Børnefamilier flytter fra de store byer
Storbyer som København, Aarhus, Odense og Aalborg oplever fortsat, at flere børnefamilier flytter der fra end der til. Det er en bekymring for børnenes fremtid og et ønske om en mere stabil hverdag med en bedre balance mellem liv og arbejde, der lokker forældrene ud af byerne, forklarer landdistriktsforsker ved Københavns Universitet, Hanne Wittorff Tanvig. 
Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2017 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp