Copy
Nyhedsmail -  16. marts 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
Læs denne nyhedsmail i ny browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
16. marts 2017

S lancerer ny redningsplan for Skat: 1000 nye medarbejdere skal ansættes i Det Lokale Danmark

Socialdemokratiet vil placere 1000 nye jobs i Det Lokale Danmark som led i ny redningsplan for Skat. Planen skal mindske det såkaldte skattegab og styrke sammenhængskraften i Danmark. ”Det er indlysende et godt forslag. Jo tættere forvaltningerne er på borgerne, jo bedre resultater får man,” siger Kim Ruberg, næstformand i Danmark på Vippen, til Avisen Danmark.
Læs mere på Fyens.dk 


Opråb fra nordjyske kommuner: Et Danmark i balance kræver nyt udligningssystem
11 nordjyske borgmestre opfordrer til et gennemgribende serviceeftersyn af udligningsordningen. Håbet blandt borgmestrene er, at ordningen kan komme til at leve op til sit formål: at sikre, at kommunerne kan levere nogenlunde samme service ved nogenlunde samme beskatningsniveau på tværs af landet. Danmark på Vippens bestyrelse bakker op om initiativet. 
Læs mere på DanmarkpaaVippen.dk

 

Regeringen vil fjerne penge til byfornyelse i Det Lokale Danmark

Når regeringen i foråret skal finansiere to af sine profilerede forslag, vil den hente pengene i en pulje, som for nylig er blevet målrettet Det Lokale Danmark. Danmark på Vippens formand, Jakob Fastrup, siger til Jyllands-Posten, at det endnu engang skævvrider landet: ”Netop som man har besluttet at ændre fokus til andre steder i landet, får man alle mulige idéer til, hvad pengene ellers kan bruges til. Det forstår jeg ikke.”
Læs mere på Jyllands-Posten.dk 

Debatindlæg: Centraliseringen på uddannelsesområdet tager til i styrke
Hvis den nuværende fordeling af uddannelsespladser på de videregående uddannelser fastholdes, ødelægger man én gang for alle balancen i Danmark, skriver Kim Ruberg, næstformand i Danmark på Vippen, i Jyllands-Posten. ”Samtlige partier i Folketinget har som erklæret mål, at vi skal have et Danmark i geografisk balance. Et af de helt afgørende punkter i forhold til netop at bekæmpe skævvridningen af vores land er en decentralisering af de videregående uddannelser.” 
Læs mere på Jyllands-Posten.dk


270 nye lokale arbejdspladser vækker begejstring
Udsigten til 270 nye lokale arbejdspladser begejstrer Holger Schou Rasmussen (S), borgmester i Lolland Kommune og bestyrelsesmedlem i Danmark på Vippen: ”Først kommer de her jobs på MHI Vestas, senere kommer byggeriet af Femern-forbindelsen, så jeg forventer helt klart, at der nok skal komme gang i Lolland, og det vil smitte af på hele området,” siger han til Folketidende.dk. 
Læs mere på Folketidende.dk

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2017 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp