Copy
Nyhedsmail -  2. februar 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
Læs denne nyhedsmail i ny browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
2. februar 2017

Antallet af uddannelser i Det Lokale Danmark skal forøges markant

”Centraliseringen på uddannelsesområdet er en tikkende bombe under vores velfærdssamfund,” lyder det i en udtalelse fra Danmark på Vippen, hvori foreningen foreslår, at antallet af uddannelsespladser i Det Lokale Danmark skal forøges markant. En decentralisering skal blandt andet sikre, at der også fremadrettet er lærere, sygeplejersker, ingeniører mv. til stede overalt i landet. 
Læs mere


Danmark på Vippen oplevede øget tilslutning og indflydelse i 2016
Danmark på Vippen har netop udgivet sin årsrapport for 2016, og foreningen rapporterer blandt andet om øget tilslutning, stor synlighed i medierne og udgivelsen af en række veldokumenterede rapporter og analyser, der flyttede holdninger og bragte ny viden frem om skævvridningen af Danmark.
Læs årsrapporten 

 

Forslag til ny planlov er et vigtigt og væsentligt skridt i den rigtige retning

”Den planlov, vi har nu, gør Danmark til det eneste land i verden, der ved lov forbyder udvikling i landområder. Det er vi meget glade for, at regeringen og Folketinget nu gør op med,” siger næstformand i Danmark på Vippen, Kim Ruberg, til Avisen Danmark. Han hilser den nye planlov velkommen, men efterspørger samtidig visioner og et opgør med rigide og generelle regler.
Læs mere 

Benny Engelbrecht (S) vil gøre op med "københavneri" på Radio24syv
Benny Engelbrecht (S) foreslår at rykke Radio24syv væk fra København: ”Jeg tror, at Radio24syv ville få et andet syn på tingene, hvis man flyttede til Syd- og Sønderjylland eller en anden landsdel. Jeg mener, at det er sundt, hvis der er flere medier, der rent fysisk befinder sig andre steder end i København.” Danmark på Vippen er helt enig i Benny Engelbrechts synspunkt. 
Læs mere 


Danmark på Vippen genvælger bestyrelse ved generalforsamling
Danmark på Vippen afholdt den 30. januar 2017 generalforsamling i Middelfart. Her blev bestyrelsen genvalgt og mulighederne for at sikre et Danmark i balance blev debatteret.
Læs om Danmark på Vippens medlemmer og bestyrelse her 

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2017 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp