Copy
Nyhedsmail -  6. januar 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
View this email in your browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
6. januar 2017

Kære læser

Herunder finder du de seneste og vigtigste nyheder om Det Lokale Danmark.

God læselyst.
 
--------------------------------------------------------------------------------------

Fem nye medlemmer i Danmark på Vippen 
Danmark på Vippen har ved årsskiftet fået fem nye medlemmer: Syddjurs Kommune, Nordfyns Kommune, Ærø Kommune, Landboforeningen Limfjorden og I. B Gruppen – Ikast. ”Det er vigtigt, at vi ved fælles hjælp bidrager til at få genskabt et Danmark i balance,” siger borgmester i Nordfyns Kommune, Morten Andersen (V). Han begrunder blandt andet medlemskabet med et ønske om at få skabt bedre lånemuligheder i yderområderne samt en fornuftig liberalisering af planloven.
Læs mere


Sverige udflytter 10.000 arbejdspladser 

Alle partierne i det svenske parlament, Riksdagen, er blevet enige om 75 punkter, der skal sikre vækst og udvikling i hele Sverige. Blandt de mest markante tiltag er beslutningen om at udflytte 10.000 statslige arbejdspladser fra hovedstaden Stockholm. Foruden udflytningen af arbejdspladser rummer de 75 punkter også tiltag indenfor digital kommunikation, infrastruktur, velfærdstjenester og kultur.
Læs mere

 

"Vilkår skal fordeles ligeligt" 

Borgmester i Jammerbugt Kommune, Morgens Gade (V), henvendte sig 1. juledag til folketingspolitikerne i et debatindlæg i Nordjyske. Her opfordrede han politikerne til at modvirke den stigende skævvridning, der er sket mellem hovedstaden og Det Lokale Danmark. Ifølge Mogens Gade skal der foretages flere regionale investeringer for herved at skabe vækst i hele Danmark.
Læs mere 

Kissmeyer: "Provinsen skal også have del i samfundskagen"
Bestyrelsesmedlem i Danmark på Vippen og borgmester i Ikast-Brande Kommune, Carsten Kissmeyer (V), har et klart budskab til hovedstaden: Store dele af den danske vækst skabes i Det Lokale Danmark. Derfor ønsker han også en udligningsordning, der i højere grad tilgodeser områderne udenfor hovedstadsområdet, hvor grundlaget for vækst, arbejdspladser og eksport til udlandet befinder sig.
Læs mere

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2016 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp