Copy
Nyhedsmail - 20. oktober 2016
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
View this email in your browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
20. oktober 2016

Kære læser

Herunder finder du de seneste og vigtigste nyheder om Det Lokale Danmark.

God læselyst.
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 

Statslige arbejdspladser er efterspurgte i Det Lokale Danmark
Skatteminister Karsten Lauritzen (V) og Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) gjorde d. 19. oktober status på udflytningen af statslige arbejdspladser, der ifølge ministrene forløber planmæssigt, både hvad angår tidsramme og økonomi. Hele 21.000 har ansøgt om at besætte de indtil videre 1.126 udflyttede arbejdspladser.

Læs mere her


Serviceniveauet i hovedstaden er højere end i resten af landet
Borgmestre fra 34 hovedstadskommuner hævdede for nyligt, at serviceniveauet i deres kommuner er lavere end i resten af landet. En påstand, Danmark på Vippen i et åbent brev modbevidste. Nye beregninger foretaget af avisen Kommunen fastslår da også, at den borgernære service er bedst i hovedstaden – blandt andet fordi kommuner i resten af Danmark i gennemsnit bruger langt flere penge på overførsler.

Læs mere herDet Lokale Danmark betaler regningen
Høje leveomkostninger i hovedstadsområdet medfører, at borgere på overførselsindkomst rådes til at flytte til Lolland, hvor huslejen blandt andet er lavere. En fuldstændig uholdbar situation, siger borgmester i Lolland Kommune og bestyrelsesmedlem i Danmark på Vippen, Holger Schou Rasmussen (S), til TV ØST: ”Det værste er, at de udgifter, der kommer med de mennesker, dem skal borgerne i Lolland Kommune betale.”

Læs mere her


Jammerbugt Kommune modtager Årets Landdistriktspris
Jammerbugt Kommune, der også er medlem af Danmark på Vippen, har vundet ’Årets Landdistriktspris’, som tildeles den kommune, der i årets løb har gjort mest for at udvikle lokalsamfundene. Jammerbugt Kommune har blandt andet haft stor succes med projektet ”Liv og By i skole”, hvor små skoler bevares, samtidig med at lokalsamfundene forpligtiger sig til at fremme fornyelse, forskønnelse og bosætning.

Læs mere her
 

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2016 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp