Copy
Nyhedsmail -  28. marts 2017
www.danmarkpaavippen.dk - kontakt@danmarkpaavippen.dk
Læs denne nyhedsmail i ny browser

Danmark på Vippen - nyhedsmail
28. marts 2017

Ny analyse fra Danmark på Vippen: København har tjent stort på statslige midler til byfornyelse

Over 1/3-del af de statslige midler til byfornyelse er de seneste år blevet tildelt København, viser ny analyse fra Danmark på Vippen. ”Fordelingen er helt skæv. Kun 13 % af Danmarks befolkning er bosat i landsdelen København, så det er en urimelig stor favorisering af et enkelt byområde, som i forvejen har meget bedre økonomiske vilkår end resten af Danmark, ” siger Kim Ruberg, næstformand i Danmark på Vippen.
Læs mere på DanmarkpaaVippen.dk 


Klumme: Byfornyelse skaber vækst og arbejdspladser, så hvorfor sparer man netop der?
Gennem årtier er størstedelen af byfornyelsespuljen blevet tildelt København. Og nu, blot et år efter at Folketinget besluttede at tilgodese Det Lokale Danmark, bliver puljen beskåret kraftigt. ”Hvis man virkelig vil et Danmark i balance, som alle partier i Folketinget vel at mærke har som erklæret mål, er det ganske simpelt helt forkert at spare på netop byfornyelsesmidlerne,” skriver Kim Ruberg, næstformand i Danmark på Vippen, i Avisen Danmark.
Læs mere på Fyens.dk

 

Landdistriktsvækstpuljen: En kæmpe succes, der kan sikre markante gevinster

En ny analyse fra Djøf og Akademikernes A-Kasse viser, at et stærkt og konkurrencedygtigt dansk erhvervsliv har brug for højtuddannede medarbejdere, hvis vækst og beskæftigelse i virksomhederne skal øges. Derfor bør puljer som landdistriktsvækstpilotordningen, der giver virksomheder i landdistrikterne mulighed for at ansætte højtuddannede, tildeles flere midler. Danmark på Vippen er helt enig i, at landdistriktsvækstpuljen er en kæmpe succes, og at Regeringen bør afsætte flere midler til puljen.
Læs mere på Twitter.com

Dansk metal: 1.500 flere industribeskæftigede i Nordjylland
I 2016 steg antallet af beskæftigede i den nordjyske industri med mere end 1.500 personer, hvilket svarer til en fremgang på 3,8 procent. Mange virksomheder har oplevet det positive opsving, og det giver mulighed for at endnu flere kan komme i arbejde. Ifølge cheføkonom i Dansk Metal Thomas Søby er der i øjeblikket rygvind til den danske industri. 
Læs mere på Altomteknik.dk

 

---------------------------------------------------------------------------------------
 

Husk at like Danmark på Vippens Facebookside - så holder vi dig opdateret om seneste nyt fra Det Lokale Danmark. Du kan også følge os på Twitter.

Ønsker du aktivt at medvirke til, at vi får skabt et Danmark i langt bedre balance? Så bliv støttemedlem af Danmark på Vippen. Et støttemedlemskab koster 100 kr. om året.

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Vi ønsker en debat om Danmarks fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark - til gavn for hele landet.

 
Copyright © *2017 Danmark på Vippen, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Balance Danmark · Degnemosen 1 · Brædstrup 8740 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp