Copy
View this email in your browser 

Leer uw hond ontspannen om te gaan met harde geluiden.
De tijd begint weer te komen dat  er vuurwerk afgestoken wordt.  Als u uw hond gecontroleerd wilt laten wennen aan deze geluiden, dan is dit de tijd om te gaan starten met deze training!
Lees meer »
Lesprogramma rond de feestdagen
De puppy cursussen gaan op woensdag 27 december 19.00 uur en zaterdag 30 december 10.00 uur gewoon door, in de binnen locatie aan de Mariabaan 2 in Wouwse Plantage. Op zondag 31 december 2017 is er om 11.00 uur een speeluurtje op de buitenlocatie aan de Rietgoorsestraat 67 in Roosendaal. De andere lessen dan puppy van maandag 25 december t/m maandag 1 januari 2018  komen te vervallen i.v.m. de feestdagen. De reguliere lessen starten weer in het nieuwe jaar vanaf woensdag 3 januari 2018.
Winter Fair bij de Landerije Tuin en Dier
Tijdens de Winter Fair in de Landerije op 9 en 10 december, is HondPlus weer aanwezig. U kunt hier beide dagen terecht met vragen over uw hond. Zondag 10 december 2017 is er een asielhondenshow.
Lees meer »

Slaap hondje Slaap!

Wist u dat een hond meer slaap nodig heeft dan een mens?

Puppy’s hebben meer slaap nodig dan volwassen honden. Een pup slaapt gemiddeld zo’n achttien tot twintig uur per dag.  Een volwassen hond slaapt ongeveer twaalf tot veertien uur per dag. Als een hond onvoldoende rust krijgt, raakt de hond overprikkeld. Honden lijken wat dat betreft erg op mensen!
Lees meer »
Klik hier om u direct in te schrijven voor een cursus of workshop
CURSUSSEN
AGENDA
FACEBOOK
klik hier om u af te melden van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HondPlus · Vijfhuizenberg 44 · Roosendaal, 4708 AL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp