Copy
View this email in your browser 

Leuke Zomer Workshops, extra quality time met je hond
Van 18 juli tot 18 augustus hebben we het Summerschool programma.
Dit zijn leuke snuffelworkshops waarin u kunt ervaren wat u leuk vindt om samen met uw hond te ondernemen. De hondentaal workshops zijn bijvoorbeeld zeer leerzaam om honden beter te leren begrijpen.

Lees meer »
Hond in de auto
Wist je dat als het buiten 24 graden is, het in de auto na tien minuten al 10 graden warmer is? Na dertig minuten is het in de auto zelfs al 43 graden. Bij een hond begint het bloed stroperig te worden als het lichaam de 42 graden bereikt. Op een zomerse dag kan langer dan een kwartier in de auto zitten dus al fataal zijn. Puppy’s en oude honden overlijden sneller aan oververhitting. Raam open en een licht gekleurde auto hebben, veranderen de situatie niet. Dieren achterlaten in de auto is strafbaar. De politie kan een raam intikken om de dieren te bevrijden en een proces-verbaal opmaken.
HondPlus de gehele zomer geopend
Wij van HondPlus staan het gehele jaar voor u klaar, ook in de zomer bieden wij de nodige steun en hulp bij de opvoeding van uw hond. Ook de gehele zomer kunt u bij ons terecht voor puppy cursus, basiscursus, zomerworkshops, gedragsprobleempjes.

Let op:

Eikenprocessierups gevaarlijk voor hond!

De eikenprocessierups veroorzaakt al enkele jaren problemen in Nederland vooral in de periode mei tot augustus. De brandharen van de rups vormen een gevaar voor de gezondheid. Het zijn pijlvormige haren, die bij een bedreiging worden afgeschoten. De haren kunnen dan makkelijk de huid, de ogen en de luchtwegen binnendringen. De stoffen die van de haren afkomen veroorzaken een op allergie lijkende huiduitslag, zwellingen, rode ogen en jeuk... Lees meer »
Klik hier om u direct in te schrijven voor een cursus of workshop
CURSUSSEN
AGENDA
FACEBOOK
klik hier om u af te melden van deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
HondPlus · Vijfhuizenberg 44 · Roosendaal, 4708 AL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp