Copy
De Speelfabriek is open met Kerst en we organiseren een speciale vaderdag op 30 december.
bekijk deze email in uw browser

We zijn open met Kerst.

Vrolijke kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! We hopen u natuurlijk snel weer te zien :) De Speelfabriek is dinsdag weer open en vrijdag de 30e hebben is er een speciale VADERDAG met het frietenkanon en zelf tosti's bakken!

30/12  VADERDAG

Stuur uw man met de kinderen naar de Speelfabriek! Op deze speciale vaderdag zetten we óók het frietenkanon aan (normaal alleen voor kinderfeestjes), is er een tostibar, en als extra activiteit de MEGAGROTE SCHUIMRUBBER BLOKKENBERG om mee te spelen. Facebook en Google vertellen ons dat minder dan 15% van onze digitale bezoekers man is en daar willen we wat aan doen. Dames blijven gewoon welkom hoor ;)
Klik om het filmpje te zien!
BOEMPATAT 2.0
een tweede versie, gebouwd voor de verhuur.
Werkt net zo goed, maar is sneller ter plaatse :)
klik hier voor onze verhuurcatalogus
De megagrote schuimrubber blokkenberg. En de voorraad is inmiddels uitgebreid dus dat wordt leuk 30 december!

Nieuwe activiteiten

Sinds de laatste nieuwsbrief hebben we nu megabellenblazen (buiten), spelen met electriciteit, metselen, een 10 meter lange dammenbak (helaas alleen voor de verhuur), en ... een extra verwarming! En er staat voor dit voorjaar meer op de planning...
Een gestickerde bus! De trots van iedere zelfstandige. Zelfs op aardgas dankzij de gemeente rotterdam die slooppremie gaf op onze oude dieselbak.

Speelfabriek to the future

vorig jaar december moesten we dicht, en nu zitten we op een fantastische plek, met parkeergarage, en een speeltuin voor de deur! Het kan verkeren :) MAAR binnen niet al te lange tijd moeten we hier weer weg en als er mensen ideeën hebben voor een nieuwe plek horen we dat graag. 
YIEHAA! We hebben de smoothiefiets opgevoerd! Eindelijk kun je nu ook appelsmoothies maken zónder stukjes.

MOOIE WEBSITES

Ja, dus? Met professionele foto's en een routebeschrijving enzo. En ik wil graag weten of het beter kan of moet... tips welkom via maarten@speelfabriek.net
De modellen voor onze fotoshoot! 
Tegenwoordig legt Harry uit hoe je zeep moet maken! Video en 'model' door United Enterprise. Fantastisch.
...Omdat je ook je mislukkingen moet delen. Het project 'fietsaangedreven minireuzenrad' staat inmiddels weer te koop op marktplaats...
Bedankt voor het lezen! Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar en hopelijk tot snel!
Vriendelijke groet, Maarten, Amina, Bas, Elsemarijn en Svetlana van de Speelfabriek 

U krijgt deze nieuwsbrief omdat ik denk dat u interesse heeft in de speelfabriek. Mocht dat niet (langer) zo zijn, dan kunt u zich hier afmelden. Mocht u tips, vragen, of advies hebben, aarzel niet om contact op te nemen. 

 Email Marketing Powered by Mailchimp