Copy
Volg Indonesië Regisseur via Facebook of Pinterest.
Klik hier als u de reiscourant niet kunt lezen
Gunung Agung op Bali
nr. 2, 2016

Beste reiziger,

Alvorens we vertrekken voor de nieuwe virtuele reis naar Flores en Sulawesi, blikken we eerst terug op de rondreis over het culturele hart van Indonesië: Java!

Veel leesplezier gewenst.

Indonesië Regisseur
Anne Mare van Linde

Cultureel Java


Java heeft een lange koloniale geschiedenis en de wereldberoemde Borobudur, een bijzondere mix van koloniale en inheemse culturen en bergachtige natuur. Klik hier voor het artikel over cultureel Java. De reis is ook te volgen in beeld via Pinterest.
 
Lees hier meer

Borobudur


Op Java bezoeken we de mystieke Borobudur, het grootste Boeddhistische bouwwerk ter wereld. Een aanrader is het bezoeken van deze tempel tijdens zonsopkomst.
 
Lees hier nog meer tips

Schildpadden bij Sukamade


Tijdens de reis in oost Java is het absoluut de moeite waard een 2-daagse tour naar Sukamade te ondernemen. Niet alleen is de reis per jeep een avontuur, ook wordt u beloond met een indrukwekkend natuurfenomeen.
 
Lees hier meer

Wandelen bij Tawangmangu


De afstanden op Java zijn groot, maar er zijn voldoende bijzondere plekken om de lange reizen te onderbreken en te genieten van de prachtige natuur. Onder andere bij Tawangmangu kunt u een fijne tussenstop inplannen.
 
Lees hier meer

Hotel van de maand


Gekoppeld aan de virtuele reis zet Indonesië Regisseur iedere maand de spotlight op een bijzonder hotel. Deze maand Ijen Resort & Villas!
 
Lees hier meer


 
Indonesië Regisseur is social

Wilt u op de hoogte blijven van tips en achtergrond informatie omtrent reizen naar Indonesië, volg en deel dan mijn Facebook pagina of kijk voor een impressie van al het moois wat Indonesië te bieden heeft op mijn Pinterest pagina
088-0660897
info@indonesieregisseur.nl
Share
Tweet
Share
Forward
© 2015 INDONESIËREGISSEUR - Anne Mare van Linde

uitschrijven