Copy
Volg Indonesië Regisseur via Facebook of Pinterest.
Klik hier als u de reiscourant niet kunt lezen
Bromo vulkaan op Java
nr. 3, 2015

Beste reiziger,

Hierbij ontvangt u weer een nieuwe editie van de Reiscourant. We vervolgens onze virtuele reis naar het oosten van Java, waarbij we onder andere Solo en de Prambanan tempel, Malang, Bromo vulkaan, Kalibaru en Ijen vulkaan aandoen. In deze nieuwsbrief vindt u een aantal leuke en ook onbekende tips voor een uniek verblijf in dit deel van Indonesië.

Indonesië Regisseur
Anne Mare van Linde

Virtuele reis naar Oost Java


We vervolgen onze reis over Java om volgende maand over te steken naar Bali. Een onbekend, maar zeer intrigerend gebied met vele unieke belevenissen. Klik hier voor het laatste artikel over Onbekend Oost Java. De reis is ook te volgen in beeld via Pinterest.
 

Schildpadden bij Sukamade


Tijdens de reis in oost Java is het absoluut de moeite waard een 2-daagse tour naar Sukamade te ondernemen. Niet alleen is de reis per jeep een avontuur, ook wordt u beloond met een indrukwekkend natuurfenomeen.

Klik hier om alles te lezen over deze unieke tour.

Wandelen bij Tawangmangu


De afstanden op Java zijn groot, maar er zijn voldoende bijzondere plekken om de lange reizen te onderbreken en te genieten van de prachtige natuur. Onder andere bij Tawangmangu kunt u een fijne tussenstop inplannen.

Klik hier om alles te lezen over Tawangmangu

 
Indonesië Regisseur is social

Wilt u op de hoogte blijven van tips en achtergrond informatie omtrent reizen naar Indonesië, volg en deel dan mijn Facebook pagina of kijk voor een impressie van al het moois wat Indonesië te bieden heeft op mijn Pinterest pagina
088-0660897
info@indonesieregisseur.nl
Share
Tweet
Share
Forward
© 2015 INDONESIËREGISSEUR - Anne Mare van Linde

uitschrijven