Copy
Volg Indonesië Regisseur via Facebook of Pinterest.
Klik hier als u de reiscourant niet kunt lezen
Komodo varaan
nr. 5, 2016

Beste reiziger,

Met tropische temperaturen buiten voelen we ons al bijna op de plaats van bestemming. We vervolgen onze virtuele reis van het vaste land van Flores naar de eilanden van Komodo Nationaal Park. Een bijzonder en intrigerend natuurgebied, geregistreerd op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Daarnaast start vandaag officieel de vastenmaand Ramadan, wat betekent dit voor u als reiziger?

Ik wens u veel leesplezier onder het genot van een verkoelend drankje.

Indonesië Regisseur
Anne Mare van Linde

Magisch Komodo


We vertrekken per boot van het vaste land van Flores naar de eilanden van het Komodo Nationale Park. Hier vinden we de beroemde Komodo varaan en dompelen we onder in de kleurrijke onderwater wereld in deze regio. Klik hier voor het artikel over magisch Komodo. De reis is ook te volgen in beeld via Pinterest.
 
Lees hier meer

6 juni start van de Ramadan


Vanaf 6 juni begint de Ramadan in Indonesië. Gedurende een hele maand wordt er overdag gevast. Wat betekent dit voor u als reiziger?
 
Lees hier meer

Seraya Island


Kom naar Seraya Island in Komodo Nationaal Park en vertoef een aantal heerlijke dagen in een ongerepte, rustige omgeving, weg van het gedoe en de drukte van het dagelijkse leven.
 
Lees hier meer


 

Hotel van de maand


Gekoppeld aan de virtuele reis zet Indonesië Regisseur iedere maand de spotlight op een bijzonder hotel. Deze maand geen hotel, maar het luxe zeiljacht de Katharina!
Lees hier meer
Indonesië Regisseur is social

Wilt u op de hoogte blijven van tips en achtergrond informatie omtrent reizen naar Indonesië, volg en deel dan mijn Facebook pagina of kijk voor een impressie van al het moois wat Indonesië te bieden heeft op mijn Pinterest pagina

 
088-0660897
info@indonesieregisseur.nl
Share
Tweet
Share
Forward
© 2016 INDONESIËREGISSEUR - Anne Mare van Linde

uitschrijven


This email was sent to info@indonesieregisseur.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Indonesië Regisseur · Barbeel 32 · Krommenie, 1562 KM · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp