Copy
Volg Indonesië Regisseur via Facebook of Pinterest.
Klik hier als u de reiscourant niet kunt lezen
Nusa Lembongan
nr. 8, 2015

Beste reiziger,

We hebben het zuiden van Bali verlaten en per boot zetten we koers naar de Gili eilanden voor de kust van Lombok. De diverse bounty eilandjes zijn een waar vakantieparadijs. Sommige bekend, sommige nog onbekend. Indonesië Regisseur neemt u mee naar een paar echte pareltjes.

Ik wens u veel leesplezier!

Indonesië Regisseur
Anne Mare van Linde

Virtuele reis naar de Gili eilanden


Indonesië Regisseur neemt u mee naar de bounty Gili eilanden. Klik hier voor het laatste artikel over de Gilis. De reis is ook te volgen in beeld via Pinterest.
 
Lees hier meer

Verborgen Gili's


Voor de zuidwest kust van Lombok zijn de zogenaamde Secret Gilis: Gili Asahan, Gili Gede en Gili Nanggu. Deze verborgen pareltjes zijn een waar paradijs voor rustzoekers die willen genieten van het echte Robinson Crusoe gevoel.
 
Lees hier meer

Hotel van de maand


Gekoppeld aan de virtuele reis zet Indonesië Regisseur iedere maand de spotlight op een bijzonder hotel. Deze maand Cocotinos Sekotong resort op Lombok! Een boutique resort op het vasteland met uitzicht op de Secret Gili's.

Lees hier meer


 
Indonesië Regisseur is social

Wilt u op de hoogte blijven van tips en achtergrond informatie omtrent reizen naar Indonesië, volg en deel dan mijn Facebook pagina of kijk voor een impressie van al het moois wat Indonesië te bieden heeft op mijn Pinterest pagina
088-0660897
info@indonesieregisseur.nl
Share
Tweet
Share
Forward
© 2015 INDONESIËREGISSEUR - Anne Mare van Linde

uitschrijven