Copy
Volg Indonesië Regisseur via Facebook of Pinterest.
Klik hier als u de reiscourant niet kunt lezen
Gunung Agung op Bali
nr. 6, 2015

Beste reiziger,

We hebben de virtuele reis door Indonesië vervolgd naar Oost Bali. Een intrigerend gebied met veel onontdekte plekjes. In deze Reiscourant aandacht voor de moedertempel op Bali en het hotel van de maand is Surya Shanti in Sidemen.

Ik wens u veel leesplezier!

Indonesië Regisseur
Anne Mare van Linde

Virtuele reis naar oost Bali


Na de rijstvelden en de indrukwekkende natuur van centraal Bali reizen we verder naar oost Bali. De grillige kust en oorspronkelijke dorpjes maken dit gebied zeer de moeite waard. Klik hier voor het laatste artikel over Verleidelijk oost Bali. De reis is ook te volgen in beeld via Pinterest.
 

Pura Besakih tempel


De moedertempel van Bali, Pura Besakih is het grootste heiligdom van Bali. Tijdens uw verblijf in oost Bali, is een bezoek aan deze tempel een aanrader.

Klik hier voor meer informatie.
Huwelijksreis Bali

Bali is één van de populairste huwelijksreis bestemmingen ter wereld. Het mysterieuze eiland heeft alles voor een perfecte honeymoon.

Lees hier de suggestie voor een huwelijksreis.

Hotel van de maand


Gekoppeld aan de virtuele reis zet Indonesië Regisseur iedere maand de spotlight op een bijzonder hotel. Deze maand Surya Shanti bij Sidemen! Een kleinschalig en luxe guesthouse omringd door rijstterrassen.

Lees hier meer over dit boutique hotel.
Indonesië Regisseur is social

Wilt u op de hoogte blijven van tips en achtergrond informatie omtrent reizen naar Indonesië, volg en deel dan mijn Facebook pagina of kijk voor een impressie van al het moois wat Indonesië te bieden heeft op mijn Pinterest pagina

 
088-0660897
info@indonesieregisseur.nl
Share
Tweet
Share
Forward
© 2015 INDONESIËREGISSEUR - Anne Mare van Linde

uitschrijven