Copy
Vinura House of Wines; nieuwsbrief 2021-01
View this email in your browser
Beste <<First Name>> <<Last Name>>, 
 
Het is alweer een tijdje geleden dat wij wat van ons hebben laten horen in deze rare tijden van corona. We hebben niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest om prachtige wijnen te importeren en ze ook daadwerkelijk naar Nederland te krijgen. Recent binnengekomen twee hele mooie aanvullingen van wijnhuis Dornier, te weten de "Moordenaarskloof Chenin Blanc" en de "Moordenaarskloof Red Tinta Barocca". Tevens is onder andere de "Cocoa Hill" asorti onderweg ook van wijnhuis Dornier die begin juni leverbaar zal zijn. 

Onze dank is groot naar alle klanten toe welke in het afgelopen jaar de weg naar Vinura zijn blijven vinden. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid gebleven om onze voorraad op peil te houden. Vanaf juni dit jaar is alles weer aangevuld en klaar voor als de lock-down losser wordt.
Nieuwe aanvulling Dornier: Moordenaarskloof
Moordenaarskloof Red Tinta Barocca 2020
Dit is een volle en aromatische wijn met hints van framboos, moerbei en aromatische kruiden. Op de pallet wordt de wijn geconcentreerd met rijkdom en structuur. De tannines zijn fijn, rijp en romig en in balans met het fruit. De wijn heeft een lange afdronk en is een ware weerspiegeling van Tinta Barocca van oude wijnstokken in Swartland.
Moordenaarskloof Chenin Blanc 2020
De druiven werden met de hand geoogst tijdens de koele ochtenden begin februari. Heldere, bleke strokleur met delicate geur van wilde bloemen en fruit, vooral Kaapse kamperfoelie, witte perziken en ananas met een delicate onderliggende mineraliteit. Het palet vult bij de neus met een romig gevoel en een textuur die elegantie en intensiteit combineert met geconcentreerde fruit smaken.
Nieuwe aanvulling Dornier: Cocoa Hill
Vanaf juni 2021 beschikbaar
Cocoa Hill Red 2018
Cocoa Hill Red 2018 is een verfijnde blend van Merlot (31%), Shiraz (29%), Cabernet Sauvignon (25%), Petit Verdot (12%), Malbec (2%) en Cabernet Franc 1% van wijnstokken die groeien in de ontbonden granietbodems van Cocoa Hill - een heuveltop in de plooien van de Stellenbosch-berg. De wijn toont aroma's van zwart en rood fruit, peper en een vleugje kruiden. 
Cocoa Hill Sauvignon Blanc 2020
Met onze Sauvignon Blanc streven we ernaar een wijn te maken die fris, jeugdig en overvloedig is met aroma's van tropisch fruit. Evenwicht tussen fruit, alcohol en zuurgraad is van het grootste belang. In deze wijn ruikt men aroma's van ananas, groene meloen en citrus. De smaak is levendig met een heldere zuurgraad en aroma's van ananas, rijpe limoenen, groene appels en een aanhoudende afdronk.
Cocoa Hill Chenin Blanc 2020
Deze wijn is gemaakt met druiven van twee Chenin Blanc-wijngaarden op de boerderij van Dornier. Elke batch werd afzonderlijk gefermenteerd in roestvrij staal gedurende ongeveer 14 dagen bij lage temperaturen. Er werd gebruik gemaakt van smaak- en stijlspecifieke gist om de gewenste fruit- en aromakenmerken te verkrijgen.
Cocoa Hill Rosé 2020
Een frisse, droge en levendige roos, gemaakt door middel van directe persing van merlot, waardoor een wijn wordt verkregen met een verleidelijke zalmkleur en een aantrekkelijke drinkbaarheid. Deze wijn barst van de aroma's van aardbeien en roze grapefruit. De smaak is levendig met een goede balans tussen de smaken van Turks fruit, zoete rode bessen en granaatappel.
Meer over deze en onze andere wijnen.
Custom geschenkverpakkingen
Bij mooie wijnen hoort ook een mooie verpakking. Zeker wanneer het een relatiegeschenk of einde-jaars cadeau betreft. Nieuw in het assortiment zijn dozen (zie foto) die geheel naar huisstijl van uw bedrijf gecustomized kunnen worden, al mogelijk bij minimale afname van 50 dozen. Informeer naar de mogelijkheden.
Facebook
LinkedIn
Website
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wijnen bij ons koopt, dan wel heeft gekocht; informatie over wijn(en) bij ons heeft opgevraagd, dan wel om een andere reden contact met ons zocht aangaande Vinura House of Wines. U kunt uw gegevens aanpassen, wijzigen door de link onder deze nieuwsbrief te gebruiken.

Copyright © 2021, Vinura. All rights reserved.

Vinura
E: info@vinura.nl
W: www.vinura.nl
T: 075 700 0056

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vinura · Veerdijk 44 · Wormer, 1531 MS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp