Copy
Vinura House of Wines; nieuwsbrief 2018-07.
View this email in your browser

Drie 'nieuwe' wijnen van wijnhuizen die wij reeds
vertegenwoordigen ...

"A pursuit of quality, nothing less."
Neil Ellis - Jonkershoek Cabernet Sauvignon 2015
De neus toont enige terughoudendheid met diep onderliggende aroma’s van blauwe en zwarte bessenparfums en cederaroma’s. Het mondgevoel is fris, bijna wat nerveus, maar wordt gevolgd door fijne, complexe tannines. De wijn is gemaakt om te worden opgelegd en nog mooier te worden. ‘Vroeg drinken’ is gebaat bij decanteren.
Neil Ellis - Rodanos 2013
Voor deze blend (60% Shiraz, 25% Cinsaut, 15% Grenache) werd het prachtigste fruit van Groenekloof en Piekenierskloof gekozen. Ze rijpte 17 maanden op hout.; biedt rode en zwarte bessen-aroma’s en wilde bessen en cassis. Is gul, met een zachte textuur en fijne tannines en smaken van zwarte bes en donkere kers.
"Compromisloze kwaliteit, perfectionistische benadering en geschoolde uitvoering."
Dornier Merlot 2016
De wijngaard is gelegen op de zuidwestelijke hellingen van Stellenbosch mountain. De wijn, in een heldere robijnrode kleur, geeft aroma’s van kersen en donkere bes, met hints van fynbos. Het palet toont frisheid, concentratie en balans, met rijpe zwarte kersen-, pruimen- en zwarte bessensmaken. Vol; met een ingetogen klasse en elegantie.
Meer over deze en onze andere wijnen.
Proeven?
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wijnen bij ons koopt, dan wel heeft gekocht; informatie over wijn(en) bij ons heeft opgevraagd, dan wel om een andere reden contact met ons zocht aangaande Vinura House of Wines. U kunt uw gegevens aanpassen, wijzigen door de link onder deze nieuwsbrief te gebruiken.

Copyright © 2018, Vinura. All rights reserved.

Vinura
E: info@vinura.nl
W: www.vinura.nl
T: 075 700 0056

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vinura · Veerdijk 44 · Wormer, 1531 MS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp