Copy
Vinura House of Wines; nieuwsbrief 2019-3.
View this email in your browser

Nieuwe vintages en nieuwe wijnen:
Anthonij Rupert Wijne,
Idiom/WhaleHaven,
Neil Ellis en
Fairview.

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

 Met de feestdagen aanstaande, hebben wij ons assortiment nog eens verder uitgebreid. Met nieuwe vintages van wijnen die bij u in de smaak vielen, maar ook hele nieuwe wijnen van wijnhuizen waarmee wij reeds samenwerken. Uitgebreide beschrijvingen vindt u op onze website. En uiteraard komen ze allemaal uit Zuid-Afrika!
Van Anthonij Rupert Wijne:
Protea Rosé 2019:
Met een subtiel bloemig randje geeft deze rosé een fruitige neus van bramen en cassis met een vleugje zwarte bessenblad. Het mondgevoel is levendig en fris met een overvloed aan rode bessen en zwarte kersen. Met een bruisende aantrekkingskracht van de zuurgraad komt een mooie ronde textuur: gebalanceerd, maar toch verfrissend met een lange afdronk.
Van Idiom:
Idiom Malbec 2015:
Een rijke, medium-bodied wijn met zoete zwarte bessen- en pruimen aroma's. Evoluerende smaken van fruitpastilles en bosbessen worden ondersteund door fluweelzachte tannines en een lange afdronk. Kortom; een heldere, fruitige en frisse Malbec. Decanteren is aanbevolen.

Idiom Iberian blend (Grenache, Tempranillo) 2015:
De eerste release van een Iberisch geïnspireerde mix van Idiom. Een donkere, volle wijn met een neus van smaakvolle ham en rozemarijn en een palet van zoethout, balsamico en sandelhout. Het minerale middenpalet, afkomstig  van de ijzerrijke kleibodem waarop de druivenstruiken groeien, wordt ondersteund door een lang aanhoudende afdronk.

900-serie Barbera 2012:
Met een dieppaarse kleur toont deze Barbera haar typische aroma's van rijpe zwarte bes, zoete en zure kersen, verrijkt met delicate notities van zoete vanille. Complexiteit, harmonie en grote diepte zijn kenmerken van deze uitzonderlijke vintage. Een gedenkwaardige 900-series wijn met een explosief middenpalet en een lang aanhoudende afdronk.

900-serie Pinotage 2012:
Deze donkere medium-volle wijn biedt aroma’s van zoete en zure kersen, fynbos en pruimen. In de mond geeft ze verleidelijke aroma's van rijpe granaatappel, zwarte bessen en donkere chocolade. Zoete tannines en een hartige, vlezige afdronk versterken de wijn nog verder. Een echte, uitgebalanceerde Pinotage; Zuid-Afrika in een glas. Decanteren is aanbevolen.

900-serie Syrah 2013:
Deze donkere, robijnrood gekleurde wijn geeft een neus van witte peper en granaatappel. Het palet omvat intens bosbessenfruit met black forest cake. Hartige notities van gerookte ham en aroma's van gekarameliseerde houtkruiden veredelen het fruit. Een weelderige, fluweelzachte wijn met een lange afdronk. Decanteren is aanbevolen.

900-serie Cabernet Franc 2015:
Een geconcentreerde, volle wijn met rijpe rode pruim en cranberry aroma's. Weelderige en rijke smaken van cassis en zwarte peper prikkelen de zintuigen. De precieze tannine-structuur laat een onuitwisbare afdruk van Cabernet Franc achter in de mond. Decanteren is aanbevolen.

900-serie Cabernet Sauvignon 2013:
Een donkere, volle wijn met kaneel -, potloodschaafsel - en rode bessen aroma's. Weelderige en rijke smaken van cassis, bosbessen en zoethout prikkelen de zintuigen. Met fluweelzachte tannines en een lange afdronk, is het een intense expressie van een monocépage Cabernet Sauvignon. Decanteren is aanbevolen.
Van Idiom / WhaleHaven:
Conservation Coast Pinot Noir 2016:
Met een kersenrode kleur (aan de randen neigend naar paars) geeft ze een zoet bloemenboeket van rozenblaadjes en witte peper dat zich vervolgens ontwikkelt tot een fluwelen middenpalet met hartige en aardse tonen. De afdronk is helder en fris. Een Pinot Noir ervaring pur sang.

Conservation Coast Chardonnay 2016:
Met een lichte strokleur openen notities van krijtachtig kalksteen, vers fruitsalade en trifle, die zich vervolgens ontwikkelen in een rijke, Deense citroencustard, leidend naar een afdronk van geroosterde amandelen. Precies zoals u Chardonnay wil ervaren!
 
Van Neil Ellis:
Groenekloof Sauvignon Blanc 2019:
Met een bleke, stro-gele kleur en attractieve groene tinten, biedt de Sauvignon Blanc tropische aroma’s, met subtiele kruidige ondertonen. Het palet is elegant en zuiver met gedetailleerd, zoet tropisch fruit, een levendige zuurgraad en een verfijnde mineraliteit. De afdronk is lang en smaakvol.
Van Fairview:
Bloemcool Ploegperd 2018:
Een blend van Palomino (65%), Chenin Blanc (21%) en Grenache Blanc (14%). Met een lichte strokleur geeft Ploegperd aroma’s van kweepeer, kruiden en een zoutige mineraliteit. Een prachtig palet van limoen fruit, een frisse zuurgraad en een mooie textuur, maken het tot een wijn die ook absoluut opgelegd kan worden.

Bloemcool Berg en Dal 2018:
Licht, helder rood in het glas verleidt deze Grenache Noir de neus met een gelaagdheid van verse cranberries, kersen en kruiden. De strakke tannines staan in lijn met de rood fruitsmaken en de frisse zuurgraad.
Middels de eenvoudige zoekfunctie op onze site, vindt u gemakkelijk meer over deze en onze andere wijnen.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wijnen bij ons koopt, dan wel heeft gekocht; informatie over wijn(en) bij ons heeft opgevraagd, dan wel om een andere reden contact met ons zocht aangaande Vinura House of Wines. U kunt uw gegevens aanpassen, wijzigen door de link onder deze nieuwsbrief te gebruiken.

Copyright © 2019, Vinura. All rights reserved.

Vinura
E: info@vinura.nl
W: www.vinura.nl
T: 075 700 0056

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vinura · Veerdijk 44 · Wormer, 1531 MS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp