Copy
PERSBERICHT: LemonadeAmsterdam | 25 november 2015
View this email in your browser
LemonadeAmsterdam
JOIN OUR GLOBAL TRIBE
LemonadeAmsterdam, an urban brand for all members
of the global tribe.

 
Iedereen die naar een eenvoudiger en relaxed leven streeft, iedereen die niet de laatste fashion trends wil volgen, maar draagt wat ze mooi vinden en wat comfortabel zit… Join our global tribe! LemonadeAmsterdam maakt kleding die het hele jaar door gedragen kan worden, ongeacht het seizoen en voor elke gelegenheid. Het label is voor iedereen, man, vrouw, papa, mama, tieners en kinderen.

Zoals de naam al doet vermoeden is Amsterdam de creative playground van dit vernieuwende label. De gehele collectie wordt geproduceerd in Nederland en bedacht en ontworpen door een team van Amsterdamse creatieven. Samen voelen zij de behoefte om hun visie op kleding wereldkundig te maken; “Simplify living on this global playground”. 
 
Vanaf heden is de collectie te verkrijgen via de gloednieuwe webshop van LemonadeAmsterdam op
www.lemonadeamsterdam.com. Nu al iconisch zijn de super comfortabele jurkjes voor girls en shirts voor volwassenen. Deze zijn gemaakt van een simpele katoen stretch blend en zijn voorzien van een kreet als; DANCE of PLAY (ook van stof). Voor de ‘big girls’ zijn er matching knielange rokken en voor de gehele tribe is er een nieuwe sweater geïntroduceerd. Deze is uitgevoerd in een dikke zachte katoen, waardoor deze een rijke uitstraling krijgt en ook op minder koude dagen te dragen is als jas. De contrasterende boorden geven een speelse en sportieve look aan de sweater. De gehele LemonadeAmsterdam collectie straalt eenvoud en duurzaamheid uit en is zeer comfortabel.
LemonadeAmsterdamv.l.n.r.: sweater € 39,95 voor de kids variant en vanaf € 69,95 voor de volwassenen variant, shirt vanaf € 34,95, skirt vanaf € 44,95.
Share
Tweet
+1
Share
- NOOT VOOR DE REDACTIE -
 
Voor product- en verkoopinformatie: Lemonade Amsterdam | Nathalie Klok | + 31 6 249 951 95 | la@lemonadeamsterdam.com | www.lemonadeamsterdam.com
 
Voor persinformatie, hoge resolutie beeldmateriaal, uitleen van collectie items en/of interview aanvragen: MADE TO MEASURE PR | Rosalie Stokkel | +316 455 187 28 | rosalie@madetomeasurepr.nl | www.madetomeasurepr.nl
 
Hoge resolutie beeldmateriaal is te downloaden via Dropbox: 
https://www.dropbox.com/sh/htefvtn6g286frk/AADz8Xba3XMdcm5cquXns7cba?dl=0

 
MADE TO MEASURE PR
Let's get Social...
Copyright © 2015 Made to Measure PR, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp