Copy
Åpne epost i din nettleser

Domkirkekveld 

Søndag 19. februar kl. 19:00

Røde Kors-bevegelsen sørger etter en uke der åtte medarbeidere ble drept i to ulike angrep, i Afghanistan og Syria. Når Sven Mollekleiv kommer til Stavanger domkirke på søndag vil han likevel legge vekt på alt som går bedre i verden. Svartmalingen må andre ta seg av.

President i Røde Kors, Sven Mollekleiv, kommer denne søndagen til Stavanger domkirke for å snakke om betydningen av frivillighet over hele kloden for å sikre at mennesker i nød og konfliktområder får beskyttelse og helsehjelp - menneskene som tar ansvar og deltar i redningsarbeid med fare for eget liv og helse.
 
Uten disse ildsjelene ville arbeidet til Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner vært nyttesløst. Ikke alle trenger å reise ut for å hjelpe til. Hva kan du og jeg gjøre her hjemme? Vi kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. 

Etter Sven Mollekleivs innledning vil han delta i en samtale med  Kari og Ola Skuterud, med ordstyrer Kristin Aalen. Ekteparet Skuterud har lang erfaring med nødhjelpsarbeid. Ola har opplevd på kroppen risikoen ved å hjelpe, da han ble tatt til fange i Somalia. 
 
Velkommen til en interessant og tankevekkende kveld i Domkirken. 
 

Billetter selges hos www.ticketmaster.no, hos Narvesen, 7- Eleven og i døren.

Kristin Aalen leder samtalen mellom Sven Mollekleiv og Kari og Ola Skuterud om den grenseløse omsorgen og arbeidet som medarbeidere i Røde Kors utfører med fare for eget liv og egen helse.
Facebook
Facebook
Domkirken
Domkirken
St.Petri
St.Petri
Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp