Copy
Åpne epost i din nettleser

Svithundagene 2019 avsluttes med spennende konserter og foredrag. Du kan oppleve vakker kammermusikk, Oskar Nordbø med band, Tord Gustavsens Lysvesper, en fortelleropera om Johannes av Korset og et møte med Øyvind Eggen, Regnskogfondets leder i et foredrag om hva vi idag kan lære av pietismens nøysomhet.

Tord Gustavsen
St. Petri 10. november

Lysvesper starter kl. 19.00

Tord Gustavsens Lysvesper er en publikumsmagnet i Sagene kirke i Oslo. Han har et spesielt godt forhold til St. Petri kirke. Hans Lysvesper er i ferd med å bli tradisjon og en berikende opplevelse også for et stort publikum i Stavanger.

Tord er en internasjonalt kjent pianist som har gjort tidebønnen VESPER til sin, med innslag av sublime jazztoner og keltisk tradisjon. Sammen med en meditativ liturgi skapes en helt spesiell åndelig opplevelse. 

Fri entré. 

 

Klikk i bildet over og se vår siste kulturkatalog Søndag i sentrum utgave 2 - 2019.

St. Petri kirke
Ungdommens kammermusikkfestival

St. Petri kirke 4. november kl. 19.30

Denne mandagen kan du oppleve spennende musikk skapt av komponister som satte preg på "De glade og Stormfulle 20-årene".
Se mer her.

Fremtredende unge musikere vil fremføre musikk av Webern, Gershwin, Ravel, Bloch og Korngold. 

Billetter: www.ticketmaster.no og salg i døren fra kl. 19.00. Velkommen!

Det innerste lyset
Bispekapellet 9. november kl. 18.00

Forestillingen er en enestående anledning til å bli kjent med Johannes av Korset, hans tanker, idéer og visjon som kanskje kan ha betydning for mange som vandrer i mørket i søken etter lys også i vår moderne tid.

Hvem er du når du ikke har noe?

Ved å helt slippe taket, la alt gå - og gjennom dette finne seg selv, sin egen kjerne og fellesskapet med skapelsen og jorda er hva Johannes forteller om.

Forfatter Tormod Fuglestad og komponist/sanger Kristin Bolstad viser i ord og toner hvordan Johannes av Korset fant en kjærlighetsteologi og en personlig vei mot lyset.


Velkommen til en vakker og inspirerende aften i Bispekapellet. 

Billetter selges i døren:  kr. 150,-
Aftenbladets fordelskort kan benyttes.


Forestillingen skjer også i andre kirker:
Sandnes kirke 7. november kl. 19.00.
Sola Ruinkirke 8. november kl. 20.00. 
Utstein Kloster 10. november kl. 18.00. 

Arrangementet er et samarbeid med Utstein Pilegrimsgard.
Mvh. Tormod Eikill
Domkirken musikk AS
Mail: 
te564@kirken.no

Dersom du kan hjelpe oss i å informere om våre konserter og foredrag til venner og kolleger - så setter vi stor pris på slik innsats : ) 

Facebook
Facebook
Hjem
Hjem
Kulturside
Kulturside
Katalog
Katalog

Petrikjelleren
Da miljøbevegelsen lånte pietismens klær

10. nov. kl. 17.00

Leder av Regnskogfondet, Øyvind Eggen, tar opp den rogalandske lavkirkeligheten og pietismen i et foredrag om konsumentsamfunnets miljøkonsekvenser i dag og i framtiden.

Må verden finne tilbake til mer nøysomhet som kjennetegner det pietistiske levesett som preget vårt nærmiljø og som det ennå finnes spor av?

Kanskje får du et svar - kanskje flere! Sett av denne mandagen til en inspirasjonskveld for framtiden. Den ligger i våre hender. Mer informasjon -
se her.

Billetter: www.ticketmaster.no eller i døren

Bispekapellet
Klosterpop / Oskar Nordbø

8. nov. kl. 20.00

Et ny konsert er meldt inn i Svithundagene. Oskar Nordbø og band holder en intimkonsert i Bispekapellet. Med sin ærlige sjarm, gode meloditeft og upolerte atmosfære kombinerer han Folk, Indie Pop og Country på en helt unik måte.

Med gitar-fokuserte arrangementer blandet med en drømmende vokal kan du oppleve et unikt musikalsk møte mellom sjangere og sanger fylt av fengende, men ærlige, melankolske tekster og melodier. 


Billetter: www.ticketmaster.no eller i døren.

Copyright © 2015 - Stavanger domkirke


Du kan oppdatere din adresse her eller melde deg av her

Email Marketing Powered by Mailchimp